Σάββατο
20 / 04 / 2024
9 Νέα Άρθρα

Δε σταματάει ο αγώνας στη Μαλαματίνα

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Με 24ωρη απεργία απαντά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) στις εκδικητικές απολύσεις στη Μαλαματίνα.

Πηγή: efsyn.gr

 

Από τις έξι το πρωί, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις της οινοποιίας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν σήμερα τετράωρη στάση εργασίας, από 7πμ.-11πμ., στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα του νομού, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου προγραμματίζεται συγκέντρωση στα γραφεία ΠΟΕΕΠ στην οδό Φιλίππου 43 και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, η εργοδοσία της Μαλαματίνας προχώρησε σε μια ενέργεια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως πράξη εκδίκησης, μεσούντων των απεργιακών κινητοποιήσεων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προέβη στην απόλυση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων, Γιάννη Φραγγίδη και του Σωματείου Πωλητών - Οδηγών, Άρη Μερκενίδη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ