ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

altΟ Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομών Αττικής και Κυκλάδων θα συμμετέχει σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών & Δ.Α. (Πλατεία Κλαυθμώνος), την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2016, ώρα 13.00, μαζί με εκπροσώπους άλλων πρωτοβάθμιων σωματείων, απαιτώντας την πλήρη μισθολογική και βαθμολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων.

Είναι πρόκληση, μετά από τόσα χρόνια "παγώματος" της μισθολογικής εξέλιξης των υπαλλήλων, αλλά και μειώσεων στους μισθούς που υπερβαίνουν το 40%, η κυβέρνηση να νομοθετεί τη δυνατότητα αναγνώρισης προϋπηρεσίας στον Ιδιωτικό τομέα, μόνο όμως για τη βαθμολογική εξέλιξη και όχι για τη μισθολογική. Η αναγνώριση αυτή δεν μπορεί να έχει στοιχεία a la carte, ούτε να αποτελεί το "τυράκι" σε μια μονιμοποίηση του παγώματος των μισθών μας.

Ταυτόχρονα, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές οι διαδικασίες που προβλέπονται για την αναγνώριση αυτή. Διαδικασίες οι οποίες είναι ιδιαίτερα προβληματικές και αναμφισβήτητα δημιουργούν περιβάλλον ανάπτυξης αδιαφανών καταστάσεων. (Σχετικά με αυτό θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου).

Απαιτούμε η αναγνώριση της προϋπηρεσίας εκτός δημόσιου τομέα, να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, να γίνεται με απλές διαδικασίες και να αποκτήσει πλήρη και ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά, τόσο για την μισθολογική, όσο και για την βαθμολογική εξέλιξη.

Για να δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου πατήστε εδώ.