Σάββατο
20 / 04 / 2024
9 Νέα Άρθρα

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

3.7.2011

Η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί νέα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί την αρχή νέων αγώνων, τους οποίους τροφοδοτούν οι πρωτοφανείς σε όγκο – παλμό και διάρκεια συγκεντρώσεις, οι οποίες αντιστάθηκαν στην κτηνωδία των δυνάμεων καταστολής και των διάφορων υποστηρικτών της.

Μεταξύ όμως των βουλευτών αυτών, υπάρχουν και εφοριακοί (!) οι οποίοι με την ψήφο τους, επικύρωσαν την κλοπή των μισθών μας, των συντάξεων, των παροχών υγείας κλπ.Επειδή η συνεισφορά τους (!) αυτή στους Έλληνες και ειδικά στους συναδέλφους του κλάδου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, υπενθυμίζουμε ότι το μεσοπρόθεσμο ψήφισαν και οι:

1. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, βουλευτής Ηλείας, πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ !

2. ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, πρώην πρόεδρος της ΠΟΕ ΔΟY !

3. ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, βουλευτής Δωδεκανήσου, πρώην πρόεδρος της ΠΟΕ ΔΟY !

4. ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, βουλευτής Σερρών, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών !

Είναι βέβαια καιρός, να αναρωτηθούν όσοι τους ψήφισαν και τους στήριξαν, για το ρόλο και την σημασία της ψήφου τους. (Στο eforiakoi.org θα φιλοξενήσουμε κάθε σχετική άποψη, οποιουδήποτε θέλει να εκφράσει την γνώμη του).

Δεν αγνοούμε, ούτε υποτιμούμε την στάση των ίδιων βουλευτών (καθώς και άλλων της ΝΔ, όταν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση) σε αντεργατικά, φορολογικά κλπ νομοσχέδια, που περιόρισαν κοινωνικά δικαιώματα γενικά για τους πολίτες, αλλά και ειδικά για τον κλάδο. Η στάση τους όμως στην ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου θα ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ! Γιατί στην ευτέλεια και στο ξεπούλημα, πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο και αυτοί το ξεπέρασαν κατά πολύ!

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση σε μορφή pdf πατήστε εδώ