Δευτέρα
29 / 05 / 2023
3 Νέα Άρθρα

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η ΑΣΚΙ σας καλεί να διαβάσετε με μεγάλη προσοχή την τελευταία ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟY

(8.10.2011 – για να δείτε το πλήρες κείμενο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ). Είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και ενδεικτικό των πραγματικών διαθέσεων της συνδικαλιστικής μας ηγεσίας...

Η ΠΑΣΚΕ μας καλεί σε τέσσερις (4) ημέρες απεργίας, όχι για την απόσυρση του Νομοσχεδίου (αίτημα με το οποίο ξεκινάνε απεργίες όλες οι άλλες ομοσπονδίες) το οποίο κατακρεουργεί τις αποδοχές μας, στέλνει στην εφεδρεία χιλιάδες συναδέλφους και μας οδηγεί στην εξαθλίωση, αλλά ''διεκδικώντας'':

• τον περιορισμό των απωλειών (αποδεχόμενοι ουσιαστικά για άλλη μια φορά τη μείωση των αποδοχών μας αλλά τις απολύσεις συναδέλφων),

• και την αύξηση του επιδόματος των 150 ευρώ περίπου, που θα παίρνουν οι ''παραγωγικοί'' συνάδελφοι, αφού πετυχαίνουν πρώτα τους στόχους που θέτει το υπουργείο.

Ταυτόχρονα με τρόπο ο οποίος δείχνει την αμηχανία και τον πανικό τους, ενόψει των συνδικαλιστικών εκλογών, προσπαθούν να πείσουν τους συναδέλφους ότι για όλα τα κακά, φταίει η ΑΣΚΙ (και η ΔΑΣ), οι οποίες διαφωνούσαν με τον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ που χρόνια τώρα δίνουν ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να αποφύγουν την όποια κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, μιλώντας γενικά για ευθύνες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης. Μπροστά στον πανικό τους και στα μηνύματα που λαμβάνουν απ τις υπηρεσίες, για άλλη μια φορά προσπαθούν να παραπλανήσουν, παραποιώντας τις θέσεις της ΑΣΚΙ, οι οποίες είναι ξεκάθαρες, με σαφήνεια διατυπωμένες και αναρτημένες στο www.eforiakoi.org.

Προφανώς για την ΠΟΕ ΔΟY, η ΑΣΚΙ (και όχι η κυβέρνηση και οι δικές της επιλογές) ευθύνεται:

Για τις έως τώρα μειώσεις των αποδοχών μας...

• Για την ιδιωτικοποίηση των αντικειμένων μας...

• Για το κλείσιμο των υπηρεσιών μας...

• Για την εφεδρεία και τις απολύσεις συναδέλφων...

• Για την απαξίωση και την διαπόμπευση μας...

• Για την διάλυση των υπηρεσιών μας...

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

& ΟΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ