Τετάρτη
29 / 05 / 2024
9 Νέα Άρθρα

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013: ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΔΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΙ

Οι εικόνες ντροπής και ταλαιπωρίας που βιώνουν οι πολίτες στις εφορίες, αποδεικνύουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, τα αποτελέσματα της ''αναδιοργάνωσης'' των υπηρεσιών μας, την ανικανότητα, την αδιαφορία και την απουσία πολιτικής βούλησης της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, να δώσει λύσεις σε καταστάσεις που ταλαιπωρούν πολίτες και εργαζόμενους.alt

Μιας ηγεσίας που αυτοθαυμάζεται για το ότι κατάφερε με την πολιτική της, να γεμίσει τις εφορίες με κόσμο και να αδειάσει τα καταστήματα!

Η ΑΣΚΙ Εφοριακών καλεί, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το Υπουργείο Οικονομικών να συμπεριφερθεί με σοβαρότητα και να ακολουθήσει την οδό της λογικής. Η εκδικητική του στάση απέναντι σε φορολογούμενους που αδυνατούν να ανταποκριθούν στη φοροκαταιγίδα των τελευταίων ετών είναι πρωτοφανής. Δεν μπορεί να ενοχλείται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου από μια ολιγοήμερη παράταση, την ίδια ώρα που με την έλλειψη προσωπικού, τις συγχωνεύσεις υπηρεσιών, αλλά και με συγκεκριμένα νομοθετήματα, οδηγεί φορολογικές υποθέσεις σε παραγραφή και σε ΜΕΓΑΛΗ απώλεια Εσόδων για το ελληνικό δημόσιο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ να υπερβούν κάθε δυνατότητα εξυπηρέτησης και ευγένειας απέναντι σε έναν πολίτη, που είναι εξαγριωμένος από την φορολογική βαρβαρότητα και την ταλαιπωρία.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, να καταλάβουν ότι οι εφοριακοί, ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. Η αγανάκτησή τους, δεν πρέπει να εκτονώνεται στον εργαζόμενο που αγωνίζεται σε πρωτοφανείς συνθήκες, αλλά σε όσους μας οδηγούν στην εξαθλίωση μέσα από μνημονιακές τους πολιτικές.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ