Σάββατο
30 / 09 / 2023
4 Νέα Άρθρα

ΛΕΦΤΑ… ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

Με αφορμή την έντονη φημολογία για ''χιλιάδες ευρώ'' που θα εισπράξουμε, από τις κρατήσεις που μας έγιναν στα ΔΙΒEΕΤ για την Β' επικουρική Σύνταξη (Μέσω ΤΕΑΔΥ) επισημαίνουμε ότι:

o Οι πηγές των φημών αυτών, έχουν ΔΙΑΨΕΥΘΕΙ επανειλημμένα, για πολλά ζητήματα στο παρελθόν, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτες την παραπληροφόρηση. Τους επισημαίνουμε απλά, ότι το μόνο που δεν εξυπηρετούν, είναι η διεκδίκηση του όλου θέματος, το οποίο πρέπει να γίνει με σχεδιασμό, εγκυρότητα, διαφάνεια και κυρίως αγωνιστικότητα.

o Το υπαρκτό θέμα της διεκδίκησης επιστροφής των κρατήσεων και διανομής στους δικαιούχους του όποιου αποθεματικού έχει απομείνει, πρέπει να αναδειχθεί σε βασικό πρόβλημα (από τα συνδικαλιστικά μας όργανα) και να διεκδικηθεί ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ και με οποιοδήποτε ΑΓΩΝΑ (συνδικαλιστικό, δικαστικό κλπ).

o Για να ολοκληρωθεί το όλο θέμα, απαιτούνται τροπολογίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ, υπουργικές αποφάσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ, μελέτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ κλπ, κλπ.

o Η αδράνεια και η κωλυσιεργία που χαρακτήρισε τη στάση της συνδικαλιστικής μας ηγεσίας τα τελευταία χρόνια, αν δεν αλλάξει, θα αποβεί μοιραία για την έκβαση της υπόθεσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  για να κατεβάσετε την ανακοινωση της ΑΣΚΙ