Κυριακή
16 / 06 / 2024
4 Νέα Άρθρα

ΠΟΕ-ΔΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Ε. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ εδώ και χρόνια σε όλες τις συναντήσεις με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών έθετε και εξακολουθεί να θέτει κατά προτεραιότητα, την άρση του κωλύματος της ΤΕ κατηγορίας του κλάδου μας

όπου εκτός των οριζομένων και όσων ισχύουν για το υπόλοιπο δημόσιο, ειδικά στη ΓΓΔΕ εξαιρείται από τη διαδικασία επιλογής θέσεων ευθύνης.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν θετικές δεσμεύσεις από την πλευρά της Πολιτικής Ηγεσίας για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας, ωστόσο το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμη.

Με δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν το σύνολο των κενών θέσεων ευθύνης καθώς και αυτών που έχει λήξει η θητεία τους.

• Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομιών να προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης και να δεσμευτεί πλήρως ότι οι επόμενες κρίσεις θα γίνουν χωρίς αυτήν την θλιβερή και άδικη εξαίρεση της ΤΕ κατηγορίας που ισχύει μόνο στη ΓΓΔΕ.

• Καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες της ΤΕ κατηγορίας, να υποβάλουν αιτήσεις για τις θέσεις που θα προκηρύσσονται στο εξής, ανεξάρτητα αν πληρούν τα τυπικά προσόντα.

Τέλος δηλώνουμε ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί μετά από ενάμισι χρόνο διαβεβαιώσεων και ζητάμε να δοθεί λύση τώρα.

• Ώστε οι κρίσεις που θα γίνουν να μην αφορούν τη δευτέρα παρουσία αλλά το σήμερα της ΤΕ κατηγορίας.

• Ανατρέπουμε τις αδικίες στην πράξη και διεκδικούμε ΤΩΡΑ την αποκατάσταση της ΤΕ κατηγορίας του κλάδου μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.