Σάββατο
20 / 04 / 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΡΑΝΗΣ

altΑγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε για το θέμα της προωθούμενης μεταστέγασης υπηρεσιών μας στο κτίριο Κεράνης, ο Σύλλογός μας δια των εκπροσώπων του κατέθεσε στις 11.3.2016 αίτημα προς την αρμόδια πολεοδομία Ρέντη, με το οποίο ζητούσε να του χορηγηθούν αντίγραφα του φακέλου του κτιρίου Κεράνης.

Στις 15.3.16 υπήρξε απάντηση της πολεοδομίας σύμφωνα με την οποία οι φάκελοι του κτιρίου βρέθηκαν, αλλά λόγω του μεγάλου όγκου αυτών θα έπρεπε να προσδιορισθεί ραντεβού προκειμένου να λάβουμε αντίγραφα.

Στις 16.3.16 προσδιορίσθηκε ραντεβού για τη Δευτέρα 21.3.16 προκειμένου να μας δοθούν τα στοιχεία που ζητούσαμε.

Στις 17.3.16 με τηλεφωνική επικοινωνία εκ μέρους της πολεοδομίας, επιχειρήθηκε να μετατεθεί το ραντεβού (χωρίς να προσδιορίζεται η νέα ημερομηνία του). Η πολεοδομία επικαλέστηκε για την αναβολή το γεγονός ότι οι φάκελοι ζητήθηκαν απ' τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουν επιστραφεί μέχρι το προσδιορισμένο για τη Δευτέρα 21.3.16 ραντεβού. Δηλαδή, οι φάκελοι φέρεται να έχουν φύγει από το αρχείο της Πολεοδομίας και να είναι στα χέρια των ιδιοκτητών για αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό απ΄ την πλευρά μας και σήμερα Παρασκευή 18.3.16, επισκέφτηκε την πολεοδομία αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας, απαιτώντας να δοθούν όλα τα στοιχεία που είναι υποχρεωμένη να τηρεί η πολεοδομία στο αρχείο της, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 21.3.16.

Ταυτόχρονα με επιστολή που θα κατατεθεί στην πολεοδομία θα ζητηθεί να μας γνωστοποιηθεί το έγγραφο (και η ημερομηνία αυτού) με το οποίο ζητήθηκαν οι φάκελοι απ' τους ιδιοκτήτες και τους παραχωρήθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση μας προκαλεί ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι οι φάκελοι του Αρχείου, ενός τόσο γνωστού και επιβαρυμένου ζητήματος, δόθηκαν στους ιδιοκτήτες και βρίσκονται για μέρες (!!!) εκτός Πολεοδομίας χωρίς καν η υπηρεσία να γνωρίζει πότε πρόκειται να επιστραφούν (!!!)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μέρκος Δημήτριος Γεωργιόπουλος Διονύσιος

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 16.3.16 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.