Κυριακή
14 / 04 / 2024
8 Νέα Άρθρα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Σύλλογος Εφοριακών Νομού Αττικής και Κυκλάδων και το Περιοδικό Φορολογική Επιθεώρηση της ΠΟΕ ΔΟY, συνδιοργανώνουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, για τις δηλώσεις Φυσικών – Νομικών Προσώπων και Νομικών Οντοτήτων, με συνδρομή και εισηγητές της ΑΑΔΕ.

Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι τα στελέχη της ΑΑΔΕ - Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας, ο κ. ΣΑΦΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο κ. ΧΑΠΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ και η κα. ΓΙΟΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27.4.2017 και ώρα 16.30 - 20.30, σε αίθουσα της ‘’Κυπριακής Εστίας’’, Κέκροπος 3 στην Πλάκα (Δεξιά στο τέρμα της οδού Βουλής – Στάση Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ) και υπάρχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας 200 συναδέλφων. Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι της συμπλήρωσης των 200 θέσεων, θα γίνονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που θα αναρτηθεί στο site του Συλλόγου μας (www.sileforath.gr) από την Δευτέρα 24.4.2017. Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι υποβάλλουν αίτηση να είναι βέβαιοι ότι θα παραβρεθούν, προκειμένου να μην στερήσουν τη θέση από συναδέλφους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο από κοντά.

Διαδικτυακά το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν δωρεάν όλοι οι Συνάδελφοι πανελλαδικά, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος, μέσω του site του Συλλόγου μας (www.sileforath.gr), χωρίς να απαιτείται η χρήση κωδικών.

Ερωτήσεις επί της θεματολογίας του Σεμιναρίου, μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι και την Τετάρτη 26.4.17 και ώρα 11 πμ. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου απ’ τους συναδέλφους εισηγητές.

 

Για να τυπωσετε την ανακοινωση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ