Τετάρτη
24 / 07 / 2024
2 Νέα Άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 7/7/2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στο Σ.Ε.Φ.

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

altΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΜΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ:

Στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε, ο κλάδος εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε βάρβαρη πολιτική ενάντια στα εργασιακά του δικαιώματα, στην συρρίκνωση των συντάξεων, στο κλείσιμο των υπηρεσιών, στην πλήρη ανατροπή των κατακτήσεών του, στις απολύσεις, τις εφεδρείες και τις ιδιωτικοποιήσεις αντικειμένων.

Στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής βρίσκεται και η ψήφιση και προώθηση της εφαρμογής του Ν. 4250/2014 για την " ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ " , που προβλέπει την υποχρεωτική κατηγοριοποίηση των υπαλλήλων και την κατάταξη ενός μεγάλου μέρους αυτών στους " ανεπαρκείς " . Στόχος είναι η δημιουργία μιας μεγάλης δεξαμενής υπαλλήλων προς απόλυση, η εξατομίκευση της μισθοδοσίας, οι περαιτέρω μειώσεις μισθών, το κλείσιμο επιπλέον δομών του Δημοσίου, η δημιουργία εργαζομένων, που θα είναι απόλυτα εξαρτημένοι από την πολιτική ή και προσωπική βούληση των προϊσταμένων (οι οποίοι τοποθετούνται με απόφαση υπουργού και όχι με διαδικασία αξιολόγησης).

Ένα είναι βέβαιο: Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες για την υλοποίηση στόχων και προϋπολογισμών. Συνεπώς, οι εφοριακοί δεν φοβούνται την αξιολόγηση, που θα βασίζεται σε αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια και δεν θα έχει στόχο τις απολύσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ

όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7/7/2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.) αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, προκειμένου να συναποφασίσουμε τον τρόπο αντιμετώπισης της επίθεσης στα εργασιακά μας δικαιώματα.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι εφοριακοί δεν πρόκειται να συναινέσουν σε καμιά περαιτέρω εργασιακή και οικονομική τους υποβάθμιση.

                                                   

                                                 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                  Η Γεν. Γραμματέας

Ι.ΠΑΠΠΑΣ                                                                                    Β.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ