ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ ΔΟY

Η συνάντηση της Ομοσπονδίας με το σύνολο της Πολιτικής Ηγεσίας (Στουρνάρας- Μαυραγάνης- Θεοχάρης), την ΤΡΙΤΗ 9.4.2013 (αποτέλεσμα και της σθεναρής στάσης μας στο θέμα των ελεγκτών) επιβεβαίωσε δυστυχώς τους φόβους και τις ανησυχίες μας, σχετικά με την προοπτική του κλάδου.

Το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου (την ίδια ημέρα) όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά δημιούργησε και νέα ερωτηματικά.

Η ΠΟΕ –ΔΟΥ αφού εκτίμησε τα όσα ειπώθηκαν από τα τρία πολιτικά στελέχη και από την σύμβουλο (μόνιμη σε κάθε κυβέρνηση) Υπουργού κ. Ρίτσου, σας ενημερώνει ότι :

1. Δεν υπήρξε ουσιαστική δέσμευση για τη διασφάλιση του συνόλου των οργανικών μας θέσεων. Τα περί ''καλής διάθεσης'' αλλά ταυτόχρονα και «αρμοδιότητας» Μανιτάκη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ.

2. Οι αναφορές τους ''περί διασφάλισης'' του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών μας, έρχεται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα επιλογές και πολιτική τους.

3. Δεν υπήρξε καμιά διαβεβαίωση ή έστω υπόσχεση, για το θέμα της μισθολογικής αποκατάστασης, των συναδέλφων του ΑΣΕΠ ΠΕ 1Γ/2008.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ποια είναι τα σχέδια για το Δημόσιο τομέα. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι σχεδιάζουν και για το δικό μας χώρο... Γι' αυτό άλλωστε και ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ σε κανένα από τα ουσιαστικά ζητήματα, που αφορούν τον κλάδο. Δεν πρόκειται όμως να γίνουμε Ιφιγένειες, στα βάρβαρα σχέδιά τους. Έχουμε πλέον την εμπειρία τη γνώση και κυρίως την αποφασιστικότητα, να τους αντιμετωπίσουμε.

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκινάμε με 24ωρη την ΤΡΙΤΗ 23.4.2013 και θα συνεχίσουμε ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ