Παρασκευή
14 / 06 / 2024
6 Νέα Άρθρα

Σύλλογος Αιτωλ/νιας, με ομόφωνη απόφαση: Οχι στις αιτήσεις για τους ελεγκτές

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Αιτ/νιας στην συνεδρίαση του την 5/4/2013 , η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από συνελεύσεις στις δύο Δ.Ο.Υ. του νομού και λαμβάνοντας υπόψη την σύμφωνη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

Η δημιουργία των ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης έχει σαν σκοπό , όπως κι ο ίδιος ο κ. Θεοχάρης δηλώνει, την διάσπαση του κλάδου, τον αποκλεισμό (Δ.Ε.) και την κατηγοριοποίηση των συναδέλφων, με τελική πρόθεση να οδηγηθούν στην κινητικότητα και στην απόλυση χιλιάδες συνάδελφοι, είτε κάνουν αίτηση και δεν πιάσουν τους στόχους, είτε μείνουν στις υπόλοιπες καριέρες εφοριακών , οι οποίες θα τελειώσουν με την ολοκλήρωση της μηχανοργάνωσης και θα περισσεύουν .

Καλούμε τους συναδέλφους να μην κάνει κανείς αίτηση. Μόνο ενωμένοι μπορούμε και πάλι να αποκρούσουμε και αυτή την επίθεση όπως κάναμε στο πρόσφατο παρελθόν.

Καλούμε την εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. να αφουγκραστεί την αγωνία της πλειοψηφίας των συναδελφων, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σεβασθεί την ομόφωνη απόφαση του 25ου Συνεδρίου. Ο μόνος διάλογος με την ηγεσία του Υπουργείου μετά την απόσυρση της προκήρυξης, θα πρέπει να γίνεται για, την διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών μας, την διατήρηση όλων των οργανικών θέσεων με κάλυψη των κενών, για Δ.Ο.Υ. με όλα τα φορολογικά αντικείμενα , με έλεγχο και είσπραξη. Για έναν κλάδο ενιαίο και ολόκληρο.

Όσους αυτή την κρίσιμη ώρα επιλέγουν να βάλουν πλάτη στην διάλυση του κλάδου, ή όσους ύποπτα σιωπούν, θα πρέπει να τους απομονώσουμε και να τους αγνοήσουμε.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                                            ΑΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ