ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ Τ.Ε. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΚΟΡΟΙΔΙΑ & ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Ε. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Είναι πλέον προφανές και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός της μη αντιμετώπισης του ζητήματος που εδώ και πολύ καιρό έχει προκύψει και αφορά το αποκλεισμό των συναδέλφων της ΤΕ κατηγορίας από τη δυνατότητα διεκδίκησης θέσεων ευθύνης.

Η αναγνώριση από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του δίκαιου του αιτήματος και οι δεκάδες διαβεβαιώσεις για επικείμενη αντιμετώπισή του, η περιβόητη τροπολογία που πηγαινοέρχεται από ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ στη ΝΙΚΗΣ, η αιτιολογική έκθεση που μήνες ετοιμάζεται αλλά που ποτέ δεν ολοκληρώνεται κλπ, αποτυπώνουν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό τον οποίο έχουν υποστεί επί μήνες οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι.

Το γεγονός μάλιστα ότι το υπουργείο αρνείται ουσιαστικά να εφαρμόσει κάτι που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε πριν από μερικές εβδομάδες (Νόμος Βερναδάκη), ο οποίος με σαφήνεια προβλέπει την πλήρη δυνατότητα εξέλιξης της Τ.Ε. Κατηγορίας, μας οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις.

Σε κάθε πάντως περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούμε τη συνέχιση του εμπαιγμού και φυσικά την υποβάθμιση της Τ.Ε. Κατηγορίας. Δεν πρόκειται να δεχτούμε την κατά το δοκούν εφαρμογή της νομοθεσίας, με βάση κρυφούς πιθανόν σχεδιασμούς, ιδιαίτερα μάλιστα από όσους ισχυρίζονται ότι η διαφάνεια και η αξιοκρατία είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες τους.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών να δώσει άμεσα λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα και να αποκαταστήσει την αδικία που εδώ και μήνες έχουν υποστεί οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μέρκος Δημήτριος Γεωργιόπουλος Διονύσιος

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.