Παρασκευή
19 / 04 / 2024
8 Νέα Άρθρα

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ - ΔΟΥ

Την πλέον προκλητική αναλγησία απέναντι στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες, εμφανίζουν τα αρμόδια Υπουργεία, προχωρώντας ουσιαστικά στην οριστική τους απόλυση παραμονές Χριστουγέννων. Με ανάρτηση στο site του ΑΣΕΠ χθες, ενημερώθηκαν για την διακοπή ουσιαστικά του καθεστώτος διαθεσιμότητας και την οριστική Απόλυσή τους !!

Η Ομοσπονδία Εφοριακών ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ αλλά και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς να προχωρήσουν σε αντιμετώπιση του όλου ζητήματος και απαραίτητα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στη δικαιοσύνη στις 25.2.2015. Ας δείξουν στοιχειώδη ευαισθησία στις γυναίκες αυτές που ο αγώνας τους έγινε σύμβολο τόσο σε επίπεδο Ελλάδας όσο και Ευρώπης.

ΚΑΛΟΥΜΕ την ΑΔΕΔΥ και την ΓΣΕΕ, αλλά και κάθε πολιτικό και κοινωνικό φορέα, να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στις κινήσεις εκείνες για την ακύρωση των απολύσεων και την κατάθεση των σχετικών τροπολογιών στην Βουλή.

Εμείς εκφράζουμε την συμπαράσταση στις απολυμένες συναδέλφισσες και προειδοποιούμε την Κυβέρνηση ότι η φωτιά που βάζει στο Υπουργείο Οικονομικών με το ζήτημα αυτό αλλά και με τα υπόλοιπα (μειώσεις μισθών, συντάξεις κλπ) είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ !!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ