Ο Διοικητής στοχοποιεί τους συναδέλφους των τμημάτων Κεφαλαίου και επιχειρεί να αναστείλει τις άδειες.

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο κ. Πιτσιλής… ‘’εντοπίζει’’ το πρόβλημα που υπάρχει στα τμήματα κεφαλαίο και το πλήθος των εκκρεμών υποθέσεων !!!

Μερικές ημέρες πριν τη λήξη του έτους ο κ. Πιτσιλής… ‘’αντιλαμβάνεται’’ ότι με την υπάρχουσα στελέχωση των τμημάτων κεφαλαίου ο όγκος δουλειάς είναι αδύνατο να εκτελεστεί !!!.

Σήμερα ο κ. Πιτσιλής… ‘’διαπιστώνει’’ ότι ο υποτιθέμενος εκσυγχρονισμός και η ηλεκτρονικοποίηση των υπηρεσιών μας, απέχει πολύ απ’ την εικόνα που επιχειρεί (για τους δικούς του προφανώς λόγους) να εμφανίσει στην κοινωνία!!!.

Αυτό βέβαια που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι εκείνο που πραγματικά ενδιαφέρει τη Διοίκηση είναι η δημόσια εικόνα της και όχι η ουσία. Εικόνα που προφανώς τσαλακώνεται απ’ τους χιλιάδες πολίτες που αδυνατούν να εξυπηρετηθούν απ’ τις διαλυμένες υπηρεσίες, έργο και αυτό της Διοίκησης και της Πολιτικής Ηγεσίας.

Το φάρμακο βέβαια γνωστό…

Με έναν άθλιο τρόπο ο Διοικητής και οι… άβουλοι και πάντα πρόθυμοι Λοχαγοί, στοχοποιούν για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους, υπόσχονται στους πολίτες άμεση εξυπηρέτηση χωρίς όμως να μας λένε τον τρόπο και φτάνουν στο σημείο να ενημερώνουν (στις 23.12.21) ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους στο Κεφάλαιο ότι οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ τους αναστέλλονται.

Επιχειρούν με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο να κόψουν άδειες εργαζομένων οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό βιώνουν απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, δουλεύουν πολύ πέραν του ωραρίου, παίρνουν δουλειά για το σπίτι κλπ. Επιχειρούν να εμφανίσουν τους εξαντλημένους συναδέλφους των τμημάτων κεφαλαίου ως υπεύθυνους για τις καθυστερήσεις, προκειμένου να καλύψουν τις δικές τους τεράστιες ευθύνες, αλλά και να φιλοτεχνήσουν το προφίλ του… δήθεν αποτελεσματικού και… ευαίσθητου απέναντι στην κοινωνία, Διοικητή.

Είναι προκλητικό να επιχειρεί η Διοίκηση να μεταφέρει τις ευθύνες ΤΗΣ στους εργαζόμενους, όταν η ίδια αντιμετωπίζει τις συνεχείς, εδώ και καιρό, επισημάνσεις μας για την κατάσταση στα τμήματα κεφαλαίου, με αδιαφορία αλλά και… ειρωνείες.

Είναι προκλητικό να… ‘’αγωνιά’’ ο κ. Πιτσιλής και η Πολιτική Ηγεσία για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ίδια στιγμή – εν μέσω εορτών - να προχωράνε σε νέες συγχωνεύσεις Εφοριών, αδιαφορώντας φυσικά για την ταλαιπωρία των πολιτών, αλλά και τις συνθήκες πανδημίας που επικρατούν.

Η Αυτόνομη Κίνηση απ’ την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τα Συνδικαλιστικά μας όργανα και ζήτησε (και επιμένει) να υπάρξει ΑΜΕΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ αντίδραση, αλλά και να… προβληματιστούν για τη σκοπιμότητα, αλλά και τα σχέδια που πιθανόν κρύβονται πίσω απ τη συνεχή στοχοποίηση του Κεφαλαίου και των εργαζομένων σε αυτό. Το δικαίωμα στην άδεια είναι αδιαπραγμάτευτο. Τις ευθύνες για την ταλαιπωρία των πολιτών θα πρέπει να τις αναλάβει η Διοίκηση της ΑΑΔΕ και η Πολιτική Ηγεσία.

ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών)