Παρασκευή
26 / 04 / 2024
6 Νέα Άρθρα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

   Το διάστημα αυτό κυκλοφορούν (ως συνήθως) πάρα πολλές φήμες, για εξελίξεις σχετικά με τις επιστροφές των κρατήσεών μας στο ΤΕΑΔΥ.

   Η ΑΣΚΙ με υπευθυνότητα και με σεβασμό στην συνδικαλιστική δεοντολογία, απέχει από αυτή τη διαδικασία, γιατί ειδικά αυτήν την περίοδο, η όλη κατάσταση, ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ δεν εξασφαλίζει στο όλο ζήτημα.

   Ξεκαθαρίζουμε όμως :

      1. Κριτική και τοποθετήσεις κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ και πάντα με στοιχεία. Όσοι αντέχουν να το κάνουν, ας το κάνουν στο ΦΩΣ και όχι στα παρασκήνια.

      2. Μετά τη ψήφιση της σχετικής διάταξης, απαιτείται ενότητα – αποφασιστικότητα, σχεδιασμός και όχι ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, για να ολοκληρωθεί η συνυπογραφή της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, να εκδοθούν οι μελέτες επιμερισμού των ποσών, να ξεκαθαριστεί ΕΠΙΣΗΜΑ ποιο είναι το τελικό ποσό κλπ. κλπ.. Ας μη βιάζονται κάποιοι να μοιράζουν προεκλογικά υποσχέσεις, γιατί τους έχουμε καταλάβει και από άλλες υποσχέσεις τους στο παρελθόν.

      3. Για τα παραμύθια περί της θέσης της ΑΣΚΙ στην φορολόγηση των επιστροφών, ας μη βιάζονται κάποιοι. Υπάρχουν τα έγγραφα και τα στοιχεία και όταν έρθει η ώρα, ( και εκδοθεί η σχετική απόφαση), θα τρέχουν κάποιοι να κρυφτούν για το τι έλεγαν, τι λένε και τι αποδεικνύουν τα στοιχεία.