Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ (18.11.13) ΚΑΙ ΤΑ… ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Στυλ Γραμμάτων

Συγκλονιστήκαμε τόσο πολύ από την ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ της 18.11.13 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), που μας πήρε αρκετές ημέρες, για να συνέλθουμε και να βρούμε δύναμη να απαντήσουμε.

Η πυκνότητα του κειμένου, η λογική του συνέχεια, η ψυχιατρική προσέγγιση της σκοτεινής πλευράς μας (που η ΑΣΚΙ προσπαθεί να κρύψει) και κυρίως η απαρίθμηση της συνέπειας, της αγωνιστικότητας και της προσφοράς τους στο κλάδο, ήταν τέτοια που μας αποστόμωσε κυριολεκτικά.

Μετά όμως... η τελείωσε η πλάκα και τα γέλια και καταλάβαμε ότι έπρεπε να απαντήσουμε. Όχι στις ανοησίες και τα παραληρήματα. Να απαντήσουμε στο ΨΕΜΑ τους ότι στείλαμε το σύλλογο στα δικαστήρια επειδή έγραψε μέλη του τις καθαρίστριες. Ξεχνούν ότι τότε η μισή ΠΑΣΚΕ έβριζε και απειλούσε την άλλη μισή και η εγγραφή των καθαριστριών ήταν το εσωτερικό τους παιχνίδι για το αν θα επικρατούσε ο Α ή ο Β ηγέτης;

Η ανακοίνωσή τους λέει πολλά και αφήνει και πολλά ερωτηματικά. Δεν απαντάει όμως πουθενά (όπως είχαν δεσμευτεί) στις δημόσιες καταγγελίες της ΔΑΚΕ στην ΠΟΕ ΔΟY. Ότι δηλαδή η απόλυση των καθαριστριών έγινε μετά από συνεννόηση της πολιτικής ηγεσίας με την ηγεσία της ΠΑΣΚΕ!!!!!!

Για αυτά όμως... τσιμουδιά!!!  Εμείς αναμένουμε...

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 77 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
4
Άρθρα
1185
Εμφανίσεις Άρθρων
1967112