Τετάρτη
24 / 04 / 2024
10 Νέα Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ (18.11.13) ΚΑΙ ΤΑ… ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Συγκλονιστήκαμε τόσο πολύ από την ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ της 18.11.13 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), που μας πήρε αρκετές ημέρες, για να συνέλθουμε και να βρούμε δύναμη να απαντήσουμε.

Η πυκνότητα του κειμένου, η λογική του συνέχεια, η ψυχιατρική προσέγγιση της σκοτεινής πλευράς μας (που η ΑΣΚΙ προσπαθεί να κρύψει) και κυρίως η απαρίθμηση της συνέπειας, της αγωνιστικότητας και της προσφοράς τους στο κλάδο, ήταν τέτοια που μας αποστόμωσε κυριολεκτικά.

Μετά όμως... η τελείωσε η πλάκα και τα γέλια και καταλάβαμε ότι έπρεπε να απαντήσουμε. Όχι στις ανοησίες και τα παραληρήματα. Να απαντήσουμε στο ΨΕΜΑ τους ότι στείλαμε το σύλλογο στα δικαστήρια επειδή έγραψε μέλη του τις καθαρίστριες. Ξεχνούν ότι τότε η μισή ΠΑΣΚΕ έβριζε και απειλούσε την άλλη μισή και η εγγραφή των καθαριστριών ήταν το εσωτερικό τους παιχνίδι για το αν θα επικρατούσε ο Α ή ο Β ηγέτης;

Η ανακοίνωσή τους λέει πολλά και αφήνει και πολλά ερωτηματικά. Δεν απαντάει όμως πουθενά (όπως είχαν δεσμευτεί) στις δημόσιες καταγγελίες της ΔΑΚΕ στην ΠΟΕ ΔΟY. Ότι δηλαδή η απόλυση των καθαριστριών έγινε μετά από συνεννόηση της πολιτικής ηγεσίας με την ηγεσία της ΠΑΣΚΕ!!!!!!

Για αυτά όμως... τσιμουδιά!!!  Εμείς αναμένουμε...