Δευτέρα
30 / 01 / 2023
1 Νέα Άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ – ΘΕΟΧΑΡΗ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα είναι βασική προϋπόθεση για όποιον αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη του υπουργείου οικονομικών. Δυστυχώς η τρόικα εσωτερικού (Σταουρνάρας – Μαυραγάνης – Θεοχάρης) απέδειξαν ήδη στα θέματα της φορολογικής πολιτικής, της εξυπηρέτησης του πολίτη, των φορολογικών δηλώσεων κλπ κλπ, ότι η πολιτική αξιοπιστία και σοβαρότητα, είναι απλό... ανέκδοτο.

Αρκεί κανείς να διαβάσει τις δηλώσεις και τα επιχειρήματά τους ''γιατί δεν πρέπει να δοθεί παράταση στις φορολογικές δηλώσεις'' και τις τωρινές τους δηλώσεις για το ακριβώς αντίθετο.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί ανασύραμε από το αρχείο μας, το Δελτίο Τύπου τους στις 9.4.13 όπου ανέφεραν ότι ''Όσον αφορά τη στελέχωση, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των διοικητικών δομών και υπηρεσιών των Υπουργείων, που επεξεργάζεται το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η άποψη της πολιτικής ηγεσίας ήταν ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση τα επόμενα χρόνια'' (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ). Τι άλλαξε από τις 9.1.13 όπου δήλωσαν ότι όχι μόνο δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά θα γίνουν προσλήψεις (!) μέχρι σήμερα που ξεκινάμε με 400 απολύσεις και υπάρχουν σχέδια για άλλες 2.000 τους επόμενους μήνες;

Πιθανά το ερώτημα να είναι ρητορικό για τους ίδιους (τι τους ενδιαφέρει το σχόλιο αυτό όταν έχουν εξασφαλίσει την προβολή τους από κανάλια και ραδιόφωνα;) αλλά αναμένουμε απάντηση από τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ που ακόμα και στις 18.7.13 στο Γενικό Συμβούλιο, ανέφεραν ότι ''δεν εκτιμούμε ότι θα γίνουν απολύσεις''!. Η διορατικότητα τους θα είναι χρήσιμη. Στην αναγκαία αδράνεια (αναγκαία για την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) και εφησυχασμού μέχρι τις νέες απολύσεις.