Δευτέρα
20 / 03 / 2023
13 Νέα Άρθρα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ… ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Μόνο τυχαία και σίγουρα ενδεικτική των διαθέσεων του υπουργείου, είναι η χθεσινή (Τετάρτη 3.4.13) επίσκεψη του ΓΓΔΕ στη ΔΟY Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.eforiakoi.org, o Γενικός Γραμματέας απαίτησε για το μήνα Απρίλιο (αλλά και κάθε επόμενο μήνα) την πραγματοποίηση συγκεκριμένου αριθμού ελέγχων, τόσο ως υπηρεσία, αλλά και από κάθε υπάλληλο ξεχωριστά.

Για παράδειγμα απαίτησε την πραγματοποίηση 100 τακτικών ελέγχων το μήνα, από τους 150 περίπου ελεγκτές, πολλοί εκ των οποίων είναι νέοι συνάδελφοι, χωρίς την εμπειρία και τις γνώσεις να ανταποκριθούν σε τέτοιου επιπέδου ελέγχους. Στόχος ο οποίος θεωρείται από έμπειρους ελεγκτές ως πρακτικά ανέφικτος.

Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μέρος μιας διαδικασίας πίεσης για επίσπευση των ελέγχων, αν δεν συνοδεύονταν από την υποχρέωση του κάθε ελεγκτή να υπογράψει και να αποστείλει στη ΓΓΔΕ κατάσταση με τις υποθέσεις που δεσμεύεται (!!!) να παραδώσει εντός του Απριλίου (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ).

Τα παραπάνω αποτελούν ένδειξη του τρόπου με τον οποίο θα εφαρμοστεί η πολιτική των Ατομικών Συμβολαίων, καθώς και το επίπεδο των στόχων που θα τεθούν.....