Κυριακή
02 / 04 / 2023
5 Νέα Άρθρα

Ανταπόκριση από το Βόλο

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Μεγάλη..... έκπληξη και ερωτηματικά προκαλούν οι αποφάσεις του τελευταίου Υπηρεσιακού Συμβουλίου που συνεδρίασε την Παρασκευή 1-3-2013, και αφορούν σε αποσπάσεις - μεταθέσεις συναδέλφων, χωρίς αίτησή τους, για την κάλυψη Υπηρεσιακών αναγκών, πολλές δε εξ αυτών, εκτός των ορίων του Νομού που υπηρετούν οι συνάδελφοι και συναδέλφισες.

Επειδή το Υπουργείο, συστηματικά οχυρώνεται πίσω από τις υπηρεσιακές ανάγκες, ρωτάμε την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία τα εξής:

• Με ποια κριτήρια έγιναν αυτές οι αποσπάσεις – μεταθέσεις;

• Αν λήφθηκε υπόψη το μοριακό σύστημα και αν όχι, γιατί;

• Αν στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, λήφθηκε υπόψη η οικονομική επιβάρυνση που οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισες θα υποστούν, καθώς και το γεγονός ότι οι περισσότεροι εξ αυτών αδυνατούν να αντιμετωπίσουν αυτό το καθημερινό κόστος που δημιουργείται από την κάλυψη 110 χιλιομέτρων την ημέρα .

Περιμένουμε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα για να αντιληφθούμε κι εμείς πως αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση την αξιοκρατία και την ευαισθησία που επιδεικνύει απέναντι σε υπαλλήλους που αδυνατούν να ανταποκριθούν στη βάναυση καθημερινότητα. Να καταλάβουμε, αν ο κ. Θεοχάρης που έχει πλέον την ευθύνη του προσωπικού, θα λειτουργεί όπως οι προκάτοχοί του ή όπως μας διαφήμισε και διαβεβαιώνει ότι θα πράττει στο εξής. Περιμένουμε......... γιατί δεν το είδαμε ακόμη!!!