Δευτέρα
06 / 02 / 2023
6 Νέα Άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ (χωρίς… σχόλια)

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Το www.eforiakoi.org αναδημοσιεύει την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ, με στόχο την ενημέρωση των συναδέλφων και την εξαγωγή συμπερασμάτων για το ρόλο της κάθε συνδικαλιστικής παράταξης του χώρου μας.

(ΥΣ. Άδικος κόπος θα είναι η αναζήτηση οποιασδήποτε αναφοράς στην κυβέρνηση, το υπουργείο, το νέο οργανόγραμμα, τις απολύσεις συναδέλφων, τις ιδιωτικοποιήσεις αντικειμένων, τις κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο των ΔΟY, την ανάγκη οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα απέναντι σε όλα αυτά...)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ και υπομονή...

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ

Αθήνα 28/1/2013

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ & Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όταν οι εφοριακοί έπαιρναν δύο μισθούς , όλοι οι επαναστάτες έβριζαν την ΠΑΣΚΕ για τα Διβετούλια και με βαρύγδουπες ανακοινώσεις παρέδωσαν τον κλάδο στα κομματικά τους επιτελεία, βορά των λαϊκίστικων κομματικών τους επιλογών , ενταγμένων σε ένα προγραμματισμένο σύστημα ψηφοθηρίας, ποτίζοντας με οικονομίστικο μίσος όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους, εναντίον των εφοριακών υπαλλήλων.

Αφού παραμύθιασαν και παραμυθιάζουν τους εργαζόμενους, σήμερα χτυπούν και πάλι βάλλοντας κατά της ΠΑΣΚΕ για τους ίδιους ευτελείς σκοπούς.

Κύριοι της ΑΣΚΙ, μεγαλώσατε όχι μόνο με την ψήφο των έντιμων συναδέλφων, που σας ψήφισαν αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , αλλά και από ότι χειρότερο μετακόμισε από το ΠΑΣΟΚ στην παράταξή σας και στο κόμμα σας.

Τους δεύτερους σας τους χαρίζουμε!!!

Τους έντιμους συναδέλφους που σας ψήφισαν, θα τους απογοητεύσετε πολύ γρήγορα, διότι δεν τους εκπροσωπείτε!!!

Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ο ρόλος σας, από την ίδια σας τη δράση, από τις θέσεις σας και τις προτάσεις σας, που υπηρετούν ευκαιριακές καταστάσεις, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του κλάδου.

Όπως:

Ξεχάσατε το Μισθολόγιο των Οικονομικών Υπαλλήλων και το βαφτίσατε Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας!!!

Η πρότασή σας αυτή είναι συνεδριακή απόφαση? Είναι η Απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης;

Αποσιωπάτε και υπονομεύετε την απόφαση διεκδίκησης Μισθολογίου Οικονομικών Υπαλλήλων, παραπλανώντας τους εφοριακούς.

Τι κομματικό παιχνίδι έχετε σκαρώσει και πάλι, για ψηφοθηρικούς λόγους?

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας είναι συνδικαλιστής αλήτης, όπως λέτε ,πουλημένος, φασίστας κλπ...!!!

Είστε εσείς.... οι Δημοκρατικοί Συνδικαλιστές και τολμάτε να υβρίζετε όλους τους άλλους, όταν η δράση σας ,τόσα χρόνια, εξαντλείται σε έναν μόνιμο υβριστικό και υπονομευτικό χαρτοπόλεμο?

Όλες οι άλλες παρατάξεις είναι πουλημένες και εσείς έχετε το αλάθητο του Πάπα?

Δεν υπηρετείτε τη συλλογική συνδικαλιστική δράση, ούτε τα συμφέροντα του εφοριακού. Λειτουργείτε ευκαιριακά και διαλυτικά.

Θυσιάζετε στο βωμό των κομματικών σας συμφερόντων τον εφοριακό κλάδο, αντί να συμβάλλετε δημιουργικά στη λύση και τη διαχείριση των προβλημάτων των εφοριακών.

Η παράταξή σας ,κυριαρχείται από διγλωσσία παντού.

Κύριοι... συνεννοηθείτε πρώτα μεταξύ σας, γιατί η εξουσία και η συνδικαλιστική δράση δεν ασκούνται με συνιστώσες, βερμπαλισμούς και δήθεν παλληκαριές, διχασμούς και μίσος, αλλά με σοβαρότητα υπευθυνότητα, συναδελφικότητα, διάλογο, συμμετοχή και κύρια με συλλογική δράση.

Υπηρετούμε ΜΟΝΟ τους εφοριακούς

και την ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΚ ΔΟΥ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΟΓΑΜΒΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ανακοίνωση