Μην κοιμάστε ήσυχοι...

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ο.Υ. ΛΗΜΝΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ Δ.Ο.Υ.

Από τις 30-10-2012 η Δ.Ο.Υ. Λήμνου τελεί υπό κατάληψη. Φορείς και κάτοικοι του φιλήσυχου συνήθως νησιού μας, αγανακτισμένοι που για άλλη μια φορά μπαίνουν στο περιθώριο και κατατάσσονται από την Πολιτεία στην κατηγορία των «ιθαγενών», αποφάσισαν να ορίσουν μόνοι τους την τύχη τους.

Ενώνουμε κιεμείς τις δυνάμεις μας με όλο το Αιγαίο για να ακουστεί ότι:

- Η Λήμνος, το ΟΓΔΟΟ σε μέγεθος νησί της Ελλάδας, είναι και ακριτικό και πολύ απομακρυσμένο από τα υπόλοιπα. Το όραμά σας να ταλαιπωρείται ομαδικά 18.000 νησιώτες αναγκάζοντάς τους να ταξιδεύουν 6-7ώρες στο αγριεμένο κατά τη διάρκεια του χειμώνα Αιγαίο, καιρού και ακτοπλοϊκών εταιρειών επιτρεπόντων, θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα (Δεν σας είδαμε ποτέ χειμώνα στα μέρη μας. Κοπιάστε!).

- Δε θα επιτρέψουμε να αντιμετωπίσετε ξανά το νησί μας ως αμελητέα ποσότητα. Θα κάνουμε τόσο θόρυβο που θα αναγκαστείτε να μας μετράτε στους υπολογισμούς σας.

- Δε θα μετακυλήσετε το πενιχρό δημοσιονομικό όφελος των συγχωνεύσεων – καταργήσεων των νησιωτικών Δ.Ο.Υ. στις πλάτες των ήδη χιλιοταλαιπωρημένων νησιωτών. Στερούνται πολλά τα οποία εσείς απολαμβάνετε.

- Ελπίζετε πως τα Κ.Ε.Φ. ή Κ.Ε.Φ.Υ. θα υποκαταστήσουν τις Δ.Ο.Υ., γνωρίζετε όμως ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί; Πρόκειται για υπεραισιοδοξία ή βαριά επιπολαιότητα; Δεν έχουμε δει ποτέ τους αγροκτηνοτρόφους μας (και έχουμε πολλούς εδώ) να βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο.

- Θα ήμασταν ασυγχώρητοι φυσικά να παραλείπαμε να ευχαριστήσουμε τη «σοφή» επιτροπή που αποφάσισε τον εξοστρακισμό των υπαλλήλων των Δ.Ο.Υ. Καταλαβαίνουμε. Δεν είναι εύκολο να νοιαστείς τον άλλο από τη ζεστή θεσούλα σου. Στο κάτω κάτω υπάλληλος Β' κατηγορίας είναι...

Μην κοιμάστε ήσυχοι.

Υ.Γ. Χαρίζουμε χάρτες της Ελλάδας. Αντιληφθήκαμε απουσία βασικών γνώσεων γεωγραφίας.