Δευτέρα
06 / 02 / 2023
6 Νέα Άρθρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: να αποφεύγονται οι τυχόν οχλήσεις ή άλλες ενέργειες, οι οποίες συνιστούν παρεμπόδιση της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης.

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Η καθολική άρνηση των εργαζομένων να συμμετέχουν στις διαδικασίες της ''αξιολόγησης''' έφερε σε αδιέξοδο την κυβέρνηση και την ηγεσία του ΥΔΜΗΔ. Η προσπάθεια ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων προσκρούει στην αποφασιστικότητα των εργαζομένων όλου του δημοσίου να μην συναινέσουν σε διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην απόλυση χιλιάδες υπαλλήλους.

Σε βοήθεια της κυβέρνησης προστρέχουν πρόθυμοι υπηρεσιακοί παράγοντες, οι οποίοι μετά την περίοδο του ''καθησυχασμού'', της αμφισβήτησης της νομιμότητας των κινητοποιήσεών μας και την προσπάθεια απαξίωσής τους, επαναφέρουν τη μέθοδο των απειλών... Μέθοδος η οποία δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα με μηδαμινά όμως αποτελέσματα.

Με αφορμή τα φαινόμενα αυτά, τοποθετήθηκε με επιστολή του προς την οικονομική επιθεώρηση ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, με την οποία ζητά να αποφεύγονται από τους αρμόδιους επιθεωρητές τυχόν οχλήσεις ή άλλες ενέργειες, οι οποίες συνιστούν παρεμπόδιση της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ