Κυριακή
10 / 12 / 2023
5 Νέα Άρθρα

Του Σπύρου Δημητρέλη 
altΕισήγηση για τη δημιουργία φορολογικών φυλακών έχει δεχτεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο πλαίσιο των συσκέψεων για το νέο πακέτο μέτρων καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, Ιωάννης Γκαρνέτας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ηλίας και ο εκτελών χρέη αντιδημάρχου για θέματα Περιβάλλοντος, δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, οι οποίοι συμμετείχαν σε ανθρώπινη αλυσίδα μαζί με κατοίκους της πόλης έξω από το κτίριο που στεγάζεται η εφορία.

πηγή: www.zougla.gr

Συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ Μοιρών πραγματοποιούν τη Δευτέρα κάτοικοι και φορείς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση των ΔΟΥ Μοιρών και Τυμπακίου.

altΥπό κατάληψη τελεί η ΔΟΥ Καλλονής, στη Λέσβο, μετά από έφοδο που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την εφιαλτική πραγματικότητα που σχεδιάζουν πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, περιγράφει τo σχέδιο προτεινόμενων δομών που κυκλοφόρησε σήμερα. Tο eforiakoi.org, το εξασφάλισε και το αναρτά, ενώ θα επανέλθει με συγκεκριμένα σχόλια για το περιεχόμενό του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

Αναδημοσίευση από το iskra.gr

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ!

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Με μια πράξη πρωτοφανούς βαρβαρότητας το Υπουργείο Οικονομικών της συγκυβέρνησης πέταξε στο δρόμο, από τις αρχές του 2013, πάνω από 300 καθαρίστριες, οι οποίες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο καθαρισμό των καταστημάτων των Εφοριών ανά την Ελλάδα.

Περισσότερα Άρθρα …