Δευτέρα
30 / 01 / 2023
1 Νέα Άρθρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Τις ημέρες αυτές βομβαρδιζόμαστε από έναν καταιγισμό ''ειδήσεων'', σχετικά με την εφεδρεία, με προφανείς στόχους, την διάσπαση των εργαζομένων, τη δημιουργία συνθηκών αβεβαιότητας και φόβου, την προετοιμασία και εν τέλει την αποδοχή απ' την κοινωνία, του μέτρου της εφεδρείας (σε μια ίσως πιο λάιτ εκδοχή, σε σχέση με όσα διαρρέονται).

Καλούμε τους συναδέλφους:

1. Να αντισταθούν στο μηχανισμό προπαγάνδας που λειτουργεί, με στόχο την δημιουργία συνθηκών τρομοκρατίας, φόβου και απογοήτευσης.

2. Να μην καταφύγουν σε κινήσεις πανικού και σε επιλογές... αναγνώρισης ετών προϋπηρεσίας χωρίς ουσιαστικό νόημα, πρόωρων συνταξιοδοτήσεων κλπ.

3. Να μην επενδύουν στις δήθεν ενδοκυβερνητικές αντιδικίες και διαφωνίες, σε σχέση με το μέτρο της εφεδρείας και να κατανοήσουν ότι ουσιαστικά αυτές αποτελούν ένα παιχνίδι ''νομιμοποίησης'', μιας ίσως πιο λάιτ εκδοχής του μέτρου.

4. Η μετονομασία της ''εφεδρείας'' σε ''συνταξιοδοτική ωρίμανση'', σε καμιά περίπτωση δεν αλλάζει την ουσία. Ότι στόχος και επιλογή των κυβερνητικών εταίρων είναι ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και ο περιορισμός του αριθμού των Δημοσίων Υπαλλήλων κατά 150.000.

5. Να αντιληφθούν ότι η λύση και η διέξοδος δεν βρίσκεται στην αναζήτηση ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ, αλλά στην οργάνωση και τη συμμετοχή στο αγώνα ενάντια στα μέτρα της ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ...

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!

ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ,

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.