Δευτέρα
06 / 02 / 2023
6 Νέα Άρθρα

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΣΔΟΕ, ΕΦΟΡΙΕΣ κλπ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Το όραμά τους για τις υπηρεσίες μας

Η φημολογία των τελευταίων ημερών, δυστυχώς επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο. Σε συνέντευξή του στο www.newsit.gr (23.4.12) ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αποκαλύπτει τα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης για τις υπηρεσίες μας. Συγκεκριμένα αναφέρει στη συνέντευξή του (χωρίς μάλιστα να του υποβληθεί σχετική ερώτηση):

''Έχω ένα όραμα... το οποίο δεν είναι ουτοπικό. Βλέπω αμέσως μετά, (αν έχω τη δυνατότητα αυτή), ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΔΟΕ... και Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ στο χώρο της σύλληψης της φοροδιαφυγής και να φτιάξουμε ή μάλλον να επεκτείνουμε αυτό που φτιάξαμε στην αστυνομία. Έχουμε 100 παιδιά στην οικονομική αστυνομία, να τους κάνουμε 1500. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Με 1500, καλά μορφωμένους νέους, υψηλού επιπέδου, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ και ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣ, να είστε βέβαιοι ότι το θέμα της φορολογικής ανομίας θα έχει τελειώσει σε 2 χρόνια μέσα''.

Στο «όραμά» του αποτυπώνονται οι πραγματικές διαθέσεις των μνημονιακών κομμάτων και είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους όσους αμφισβητούσαν σχετική ανακοίνωση της ΑΣΚΙ στις 1.12.2010 (πατήστε εδώ για να τη δείτε), με την οποία αποκάλυπτε ότι πίσω από την ίδρυση της οικονομικής αστυνομίας, βρίσκεται η επιλογή κατάργησης του ΣΔΟΕ. Επιλογή που εντάσσεται στη γενικότερη κατεύθυνση διάλυσης του κλάδου των εφοριακών.

Στο «όραμα» του αποκαλύπτονται οι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία λογικές, για μετατροπή των δημοσίων υπηρεσιών σε αστυνομικά τμήματα. Η λογική του αστυνομικού – στρατιωτικού κράτους, που αντιμετωπίζει οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα με στολές και όπλα.

Η ενεργοποίηση των συνδικαλιστικών μας οργάνων για την αποκάλυψη και την αντίσταση σε όλα όσα μας ετοιμάζουν, κρίνεται επιβεβλημένη. Οποιαδήποτε αδράνεια και κωλυσιεργία, μόνο ως αποδοχή όλων όσων σχεδιάζουν τα κόμματα του μνημονίου μπορεί να εκληφθεί....

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ