ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ‘’ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ’’ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ‘’ΕΝΑΡΞΗ’’ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Μεγάλες διαστάσεις και περίεργη τροπή λαμβάνει πλέον το γεγονός της μετακίνησης 120 εφοριακών, με την έναρξη ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας όπως είναι γνωστό απαγορεύεται οποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή.

Μπαράζ δημοσιευμάτων αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα, φωτίζοντας ταυτόχρονα και ''άλλες σκωτινές πτυχές'' αυτής της ιστορίας, πέραν της γνωστής και διαχρονικής πρακτικής που ακολουθεί η εκάστοτε πολιτική ηγεσίας, της τακτοποίησης των ''δικών μας παιδιών'', σε κάθε ευκαιρία...

Το eforiakoi.org, παραθέτει χωρίς σχολιασμό μερικά απ' τα σχετικά δημοσιεύματα, με στόχο την ενημέρωσή σας.

(Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός της απουσίας οποιασδήποτε αντίδρασης απ' την πλευρά πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, αναφορικά με όλα όσα τους ''χρεώνουν'')


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ):

ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Σε έρευνα περί πλαστών τιμολογίων 6 εκατ. ευρώ για το γνωστό από την υπόθεση Βατοπεδίου μεγαλοεπιχειρηματία Α. ΠΑΠΙΣΤΑ. Πως εμπλέκεται στην ιστορία από το ΣΔΟΕ το δεξί χέρι του πρώην υπουργού οικονομικών.

Του Βασίλη Αγγελόπουλου (21.04.2012)

Σε μια περίεργη υπόθεση συγκάλυψης, με ενδεχόμενες πολιτικές παρεμβάσεις που οδήγησαν στην καρατόμηση τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, φαίνεται ότι εμπλέκεται η διεύθυνση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στη δυτική Μακεδονία.

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και λίγες ώρες προτού προκηρυχθούν εκλογές, με υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, μετακινήθηκαν δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ουσιαστικός λόγος για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι μπήκαν «στο ψυγείο» είναι επειδή βρίσκονταν επί τα ίχνη σκανδαλώδους υπόθεσης, όπως λέγεται, με πρωταγωνιστή πασίγνωστο επιχειρηματία της βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για τον Θανάση Πάπιστα, ο οποίος διατηρεί 40 καταστήματα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στη Μακεδονία. Το όνομα του κ. Πάπιστα έγινε γνωστό το 2008, όταν προέκυψε το θέμα της Μονής Βατοπαιδίου, καθώς φαινόταν αναμεμειγμένος στις διαβόητες αγοραπωλησίες. Δύο εταιρίες με τη συμμετοχή του κ. Πάπιστα (η ΑΝΘΕΜΙΑΣ και η ΠΑΠΙΣΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ) είχαν αγοράσει τα 64 οικόπεδα του Δημοσίου, από τα οποία ξεκίνησε το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

Ο επιχειρηματίας όμως είναι και προσωπικός φίλος του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Οπως είχε αποκαλυφθεί τότε, μάλιστα, ο κ. Πάπιστας (που ξεκίνησε από υπάλληλος της ΔΕΗ και βρέθηκε με μεγάλη περιουσία) τον επισκεπτόταν στο πολιτικό γραφείο του στην Κοζάνη, όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου εκλεγόταν εκεί βουλευτής προτού γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση. Επίσης στενός φίλος, αλλά και συνεργάτης του πρώην υπουργού Οικονομικών είναι και ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Δ. Μακεδονίας Παντελής Αμανατίδης, όλοι τους από την Κοζάνη. Μάλιστα, όταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, μετακίνησε από τη ΔΟΥ Κοζάνης τον Π. Αμανατίδη και τον έχρισε διευθυντή Προσωπικού στο υπουργείο Οικονομικών.

Από τους ελέγχους που διενήργησε το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ προέκυπταν σημαντικά στοιχεία για τις δραστηριότητες των επιχειρήσεων Πάπιστα. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο για έγγραφα που αποδεικνύουν ότι γινόταν κατ' επανάληψη χρήση πλαστών φορολογικών στοιχείων, συνολικής αξίας, από τις πρώτες έρευνες, περίπου 6.000.000 ευρώ. Η αρχική έκθεση των ελεγκτών, οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση πάνω από μία διετία, βρίσκεται στα χέρια του ειδικού γραμματέα ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και χαρακτηρίζεται από αρμόδια χείλη «εξαιρετικά σοβαρή».

Την ώρα που η έρευνα κόντευε να ολοκληρωθεί, το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ (δύο άντρες και μία γυναίκα) διαλύθηκε και όλοι μεταφέρθηκαν σε άλλες υπηρεσίες, χωρίς μάλιστα οι ίδιοι να έχουν υποβάλει σχετική αίτηση. Η δυσμενής μετάθεση της υπαλλήλου πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, ενώ οι δύο συνάδελφοί της καρατομήθηκαν μόλις τη Μεγάλη Δευτέρα.

Το πλέον αξιοπερίεργο είναι ότι τα ανεπίσημα χαρτιά (κατασχεθέντα έγγραφα) που είχε φέρει στην επιφάνεια ο αρχικός έλεγχος διαβιβάστηκαν από τη Διεύθυνση ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας προς τα ειδικά συνεργεία ελέγχου, χωρίς να έχει γίνει πρώτα η απαραίτητη επεξεργασία. Πληροφορίες θέλουν τον ίδιο τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας Π. Αμανατίδη να παίρνει μόνος του την απόφαση για να διαβιβάσει τα κατεσχεμένα έγγραφα της υπόθεσης Πάπιστα στα ειδικά συνεργία, χωρίς να γίνει πρώτα ο υποχρεωτικός έλεγχος. Αρα τα έγγραφα αυτά αυτόματα χάνουν την ισχύ τους και επί της ουσίας αδρανοποιούνται.

Στη διάθεση της «δημοκρατίας» βρίσκονται έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ότι η κεντρική διοίκηση του ΣΔΟΕ αγνοούσε τις αποφάσεις του διευθυντικού στελέχους της. Μάλιστα, ζητείται μετ' επιτάσεως από τον κ. Αμανατίδη να σταλούν στα κεντρικά της Αθήνας αντίγραφα από όλα εκείνα τα έγγραφα που εντόπισαν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ για την υπόθεση Πάπιστα, για να προχωρήσει η διαδικασία καταλογισμού ευθυνών. Οι αιτήσεις αυτές έχουν γίνει από τα τέλη Μαρτίου και φυσικά η κοινοποίηση των εγγράφων δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, γεγονός που αναγκάζει το ΣΔΟΕ να απευθυνθεί άμεσα στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα για να επιληφθεί της υπόθεσης.

Το μυστήριο με τους έξι εκλεκτούς του Οικονόμου

Πολλά ερωτήματα προκαλεί επίσης και το γεγονός ότι εντελώς ξαφνικά, την ώρα που καρατομούνταν τρεις ελεγκτές του ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας, τοποθετούνταν με υπουργικές αποφάσεις στα ίδια πόστα άλλοι έξι υπάλληλοι, χωρίς καν οι ίδιοι να το έχουν ζητήσει. Πριν από δύο μήνες το ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προσωπικού του υπουργείου Οικονομικών έστειλε ανακοίνωση-πρόσκληση σε εφορίες και τελωνεία, για να υποβάλουν αίτηση όσοι υπάλληλοι ήθελαν να μεταταχθούν στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Υπεβλήθησαν 150 αιτήσεις και το ΣΔΟΕ επέλεξε 120 άτομα για θέσεις σε όλη την Ελλάδα. Για την Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας δεν υπήρξε καμία αίτηση. Και όμως, επελέγησαν έξι άτομα να στελεχώσουν εκεί την υπηρεσία, όλα -όπως λέγεται- της προσωπικής επιλογής του κ. Αμανατίδη - και με την έγκριση του Παντελή Οικονόμου.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ (του Γιώργου Παλαιτσάκη):  

ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ 120 ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΠΟΕ-ΔΟΥ. Μετέθεσαν 2 ελεγκτές που ερευνούσαν μεγάλη υπόθεση με πολιτικές προεκτάσεις!

Μεταθέσεις 120 εφοριακών 1 – 2 μέρες πριν την επίσημη προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών αποφάσισε η «πράσινη» πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, εγείροντας την έντονη αντίδραση της ηγεσίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. και προκαλώντας, ταυτόχρονα, πλήθος ερωτηματικών ειδικά για 2 περιπτώσεις ελεγκτών, οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στους μετατιθέμενους ενώ ερευνούσαν την πτυχή μιας πολύ σημαντικής υπόθεσης που προσέλαβε διαστάσεις «πολιτικού σκανδάλου» και απασχόλησε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα την κοινή γνώμη!

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ΠΟΕ-ΔΟΥ σε επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Π. Οικονόμου και τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτη, στις 9 και 10 Απριλίου εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για μετακινήσεις – μεταθέσεις – τοποθετήσεις εφοριακών, που συνολικά φθάνουν τις 120 και μεταξύ αυτών υπάρχουν και μετακινήσεις χωρίς να έχει προηγηθεί αίτηση των υπαλλήλων.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ εκφράζει την έκπληξή της για την εξέλιξη αυτή, επισημαίνοντας ότι: «Αν και η δημοκρατική δεοντολογία, επιβάλλει να μη γίνονται τέτοιες ενέργειες την ημέρα προκήρυξης εκλογών (αλλά και την προηγούμενη) δυστυχώς η τακτική αυτή συνεχίζεται, σε αντίθεση με στοιχειώδεις πολιτικές λειτουργίες».

Η Ομοσπονδία ζητά, με την επιστολή της από την ηγεσία του υπουργείου «να παγώσουν άμεσα όλες οι μετακινήσεις των υπαλλήλων χωρίς αίτησή τους, κατά την προεκλογική περίοδο, και να εξετασθεί το όλο θέμα από τη νέα πολιτική ηγεσία μετά από διάλογο με την ΠΟΕ-ΔΟΥ».

Σύμφωνα, εξάλλου, με στοιχεία και πληροφορίες που συνέλεξε ο «Ε.Τ.», στον κατάλογο των υπαλλήλων που αποφασίστηκε να μετατεθούν περιλαμβάνονται και δύο υπάλληλοι οι οποίοι διενεργούσαν έλεγχο σε επιχειρηματία εμπλεκόμενο σε μεγάλη υπόθεση η οποία απασχόλησε έντονα και για μεγάλο χρονικό διάστημα την πολιτική ζωή του τόπου. Οι δύο ελεγκτές αποφασίστηκε να μετατεθούν σε Εφορίες του νομού τους, με συνέπεια η υπόθεση που ερευνούσαν να φύγει πλέον από τα χέρια τους!


Zougla.gr:

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος (Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012)

Έκθετος είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, από το πογκρόμ εκδικητικών -όπως καταγγέλλεται- μετακινήσεων και ρουσφετολογικών μεταθέσεων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Από τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση της zougla.gr προκύπτει ότι τη Μ. Δευτέρα 9 και τη Μ. Τρίτη 10 Απριλίου, δηλαδή μία ημέρα πριν ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών, 120 (!) υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών πήραν εντολή να απομακρυνθούν από τις υπηρεσίες τους και να μετακινηθούν σε άλλες.

Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι, σε αρκετές περιπτώσεις, οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή, καθώς δεν είχαν καταθέσει αίτηση μετακινήσεως. Αιτιολογία της απρόσμενης και ξαφνικής μετακίνησης είναι, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα των αποφάσεων, οι Υπηρεσιακές Ανάγκες (Υ.Α.) των υπηρεσιών, οι οποίες, ωστόσο, δεν διευκρινίζονται.

Τρέξτε...

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αποφάσεις της 9ης και της 10ης Απριλίου καλούν τους εργαζομένους των οικονομικών υπηρεσιών να μετακινηθούν αυθημερόν, στέλνοντας μάλιστα αναφορά αναχώρησης και άφιξης. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «... η απόφαση να κοινοποιηθεί άμεσα στους υπαλλήλους και να αποσταλεί αυθημερόν αναφορά αναχώρησης και άφιξής τους με fax...».

Οι αιφνίδιες μετακινήσεις των εφοριακών υπάλληλων δεν έγιναν με έκνομες διαδικασίες. Όμως, εγείρονται πολλά ερωτήματα από τη χρονική συγκυρία που πραγματοποιήθηκαν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι «πηγές» του υπουργείου αναφέρουν ότι σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις (βλέπε Μακεδονία) οι μετακινήσεις είχαν εκδικητικό χαρακτήρα, καθώς οι υπάλληλοι που εκλήθησαν να απομακρυνθούν ασχολούνταν με ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο είχε απασχολήσει παλαιότερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Να παγώσουν άμεσα οι μετακινήσεις»

Από την πλευρά της, την έντονη δυσαρέσκειά της εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών.

Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για απαράδεκτες τακτικές, οι οποίες -ένεκα προεκλογικής περιόδου-, έχουν σκοπό να «τακτοποιήσουν» κάποιους υπαλλήλους και να «τιμωρήσουν» κάποιους άλλους.

Κύριο αίτημα της ομοσπονδίας είναι να «παγώσουν» άμεσα όλες οι μετακινήσεις των υπαλλήλων χωρίς αίτησή τους και να εξετασθεί το όλο θέμα από τη νέα πολιτική ηγεσία έπειτα από διάλογο με την ΠΟΕ-ΔΥΟ.

Μάλιστα, απέστειλε και σχετικό έγγραφο στον υπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη, στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου και στον ειδικό γραμματέα του Σ.Δ.Ο.Ε., κ. Ιωάννη Διώτη.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας εφοριακών, κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος δήλωσε ότι οι φορολογικές υπηρεσίες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για ψηφοθηρικούς λόγους.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να μείνει αδιάφορη και αδρανής απέναντι στις προκλητικές μετακινήσεις και μεταθέσεις που έλαβαν χώρα κατά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

«Η Ομοσπονδία εφοριακών με έγγραφό της την Πέμπτη 12 Απριλίου προς τον υπουργό Οικονομικών, τον κ. Οικονόμου και τον κ.Διώτη, κατήγγειλε τις 120 περίπου μετακινήσεις που έγιναν με ημερομηνία 9 και 10 Απριλίου, δηλαδή τη μέρα προκήρυξης εκλογών και την προηγούμενη, υπαλλήλων από υπηρεσία σε υπηρεσία. Δεν θα αφήσουμε τις φορολογικές υπηρεσίες να είναι λάφυρο σε όποιο κόμμα έχει ή κερδίζει την εξουσία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (12/04/20120

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ 120 ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Τη στιγμή που οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τη μη διακοπή της λειτουργίας του κράτους στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με αποφάσεις που υπέγραψε - ακόμα και την ημέρα προκήρυξης των εκλογών – ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Π. Οικονόμου μετακινούνται 120 εφοριακοί υπάλληλοι για καθαρά ρουσφετολογικούς λόγους. Μεταξύ αυτών υπάρχουν και υπάλληλοι που μετακινούνται, χωρίς αίτησή τους, από υπηρεσίες στις οποίες χειρίζονταν εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής, που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο. Αυτό, για μια ακόμα φορά, αναδεικνύει τις λογικές του πελατειακού κράτους και αποκαλύπτει όχι απλώς την απουσία πολιτικής βούλησης για να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή αλλά και ένα ζοφερό τοπίο εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων.

Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΟΥ

Αθήνα, 12 Απριλίου 2012

Αρ. Πρωτ.: 37

ΠΡΟΣ :1. Υπουργό Οικονομικών κ. Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ

2. Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

3. Ειδικό Γραμματέα ΣΔΟΕ κ. Ι. ΔΙΩΤΗ

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι έχουν εκδοθεί υπουργικές αποφάσεις από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Οικονόμου για μετακινήσεις – μεταθέσεις – τοποθετήσεις εφοριακών, με ημερομηνία 9 & 10 Απριλίου, που συνολικά φθάνουν τις 120! Μεταξύ αυτών υπάρχουν μετακινήσεις ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ των υπαλλήλων.

Αν και η δημοκρατική δεοντολογία, επιβάλλει να μη γίνονται τέτοιες ενέργειες την ΗΜΕΡΑ προκήρυξης εκλογών (αλλά και την προηγούμενη) δυστυχώς η τακτική αυτή συνεχίζεται, σε αντίθεση με στοιχειώδεις πολιτικές λειτουργίες.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ σας ζητά το ελάχιστο και το αυτονόητο. ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, την προεκλογική περίοδο και να εξετασθεί το όλο θέμα, από τη νέα πολιτική ηγεσία μετά από διάλογο με την ΠΟΕ-ΔΟΥ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                  Ρ. ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ