Δευτέρα
06 / 02 / 2023
6 Νέα Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!

altΑποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση στις 28/2 –στα πλαίσια της συζήτησης του εφαρμοστικού νόμου για τις περικοπές στις συντάξεις- του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με την ανυπαρξία ελέγχων στις ενδοομιλικές συναλλαγές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, εξαιτίας της οποίας το ελληνικό Δημόσιο χάνει τεράστια ποσά φόρων κάθε χρόνο!

Διαβάστε το κείμενο, όπως το αντλήσαμε από τα πρακτικά της Βουλής:

«Η πλέον εξειδικευμένη υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτή που παρακολουθεί τις λεγόμενες ενδοομιλικές συναλλαγές. Στην Ελλάδα αυτή η Διεύθυνση, ενώ έπρεπε να ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών, παραδόξως ανήκει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και διέπεται από δύο νόμους, ένα νόμο του Υπουργείου Οικονομικών και έναν του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Επί τέσσερα χρόνια η Διεύθυνση αυτή έχει έναν υπάλληλο και έχει ελέγξει μόνο έναν φάκελο από τις δυόμισι χιλιάδες εταιρείες, ξένες και ελληνικές, που υπάρχουν στην Ελλάδα, χωρίς βάση δεδομένων. Γι’ αυτό περηφανεύεται το πολιτικό προσωπικό, που θα σώσει και πάλι την Ελλάδα από αυτή την καταστροφή.»

ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!

Τα συμπεράσματα δικά σας……..