Σάββατο
01 / 10 / 2022
5 Νέα Άρθρα

Ο κ. Πιτσιλής με πολυπληθή αντιπροσωπεία βρέθηκε εχθές Τρίτη 20.11.19 στη Ρόδο, προκειμένου να πείσει τους εκεί συναδέλφους να πάρουν μέρος στην Αξιολόγηση.

Περισσότερα...

Αναλυτικά επιχειρήματα τα οποία αποδεικνύουν ότι το σύστημα αξιολόγησης το οποίο επιχειρεί να επιβάλει στους εφοριακούς υπαλλήλους η διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έχει αδυναμίες, ελλείψεις και αδικίες παρουσίασαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του κλάδου.

Περισσότερα...

Πολυμελής αντιπροσωπεία της ΑΑΔΕ, επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 31.10.19 τη ΔOY Κορίνθου, προκειμένου να ενημερώσει – να πείσει τους συναδέλφους να σταματήσουν την Απεργία – Αποχή και να πάρουν μέρος στην αξιολόγηση που προωθεί η ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...

Η ηγεσία της ΑΑΔΕ συνεχίζει τις επισκέψεις – ενημερώσεις σε υπηρεσίες, προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα και να πείσει τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην Αξιολόγηση. Σήμερα ο Διοικητής έκανε συγκέντρωση στη ΣΙΝΑ, ενώ το μεσημέρι, με πλήρη σύνθεση (Πιτσιλής, Μάρας, Βλάχος, Λέντας), έκαναν συγκέντρωση στη ΙΖ Αθηνών (συγκέντρωση που σίγουρα θα ζήλευε και η ΠΟΕ ΔΟY).

Το κλίμα όμως που μας μεταφέρεται, δείχνει ότι τα αποτελέσματα και αυτής της προσπάθειας, είναι μάλλον φτωχά, κάτι που προκαλεί αμηχανία και… εκνευρισμό στην αποστολή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η… άγνοια που δήλωσε ο Διοικητής, αναφορικά με τον αποστολέα των περιβόητων ανυπόγραφων μηνυμάτων που έλαβαν στους υπολογιστές τους το προηγούμενο διάστημα οι συνάδελφοι και η ένταση με την οποία επιχείρησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ή για την ακρίβεια να μεταφέρει τις ευθύνες.

Και μια απορία…

Αφού όπως διαρρέουν η αξιολόγηση θα γίνει, ανεξάρτητα απ το αν θα συμμετέχουν ή όχι οι εργαζόμενοι, γιατί τόση αγωνία για τη δική μας συμμετοχή και έχουν πάρει τα πόδια τους φωτιά; Ή μήπως τελικά δεν είναι τόσο απλό;

Και μια δεύτερη απορία…

Μήπως τελικά αυτό που διακυβεύεται δεν είναι απλά ένα ‘’αθώο’’ σύστημα αξιολόγησης, αλλά κάτι περισσότερο;

Περισσότερα Άρθρα...