30 ΜΑΙΟΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ

Στυλ Γραμμάτων

Δυναμώνουμε το συνδικαλισμό της ελπίδας

και της ανατροπής!

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Τελωνειακών (Α.Π.ΤΕ.) καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΟΤΥΕ.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον όλων των συναδέλφων στις ενημερώσεις που πραγματοποιήσαμε σε κάθε εργασιακό χώρο σχετικά με τα θέματα της νέας οργανωτικής δομής του υπουργείου (αρμοδιότητες ΓΓΔΕ ), των αλλαγών των εργασιακών σχέσεων καθώς και του Πειθαρχικού Δικαίου.

Οι παρατάξεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΠΑΣΚ –ΔΑΚΕ) προσπαθώντας να ωραιοποιήσουν την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο νέο εργασιακό καθεστώς που διαμορφώνεται στα Τελωνεία όπως και σε όλο το υπουργείο. Αποσιωπούν εξελίξεις σχετικά με τις καταργήσεις, συγχωνεύσεις, μεταφορά αρμοδιοτήτων από υπηρεσίες του ΥΠ.ΟΙΚ. σε αλλους φορείς (τι γνωρίζουν άραγε σε σχέση με τις προθέσεις του Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων για τη «απορρόφηση» του ΣΔΟΕ από την Οικονομική Αστυνομία;) Υπόσχονται πάλι τα κενά περιεχομένου «ειδικά μισθολόγια» και «οράματα» για την Τελωνειακή Υπηρεσία.

Η ΑΠΤΕ καλεί με την ουσιαστική συμμετοχή όλων μας μέσα από συλλογική προσπάθεια και αγώνα να ανατρέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας.

Να υπερασπιστούμε τα δικαιωματα μας. Την αξιοπρέπεια στη δουλειά, στις αποδοχές, στην ασφάλιση. Κλείστε τ' αφτιά σας στις «σειρήνες» της ανάθεσης και στους «σωτήρες» του κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΠΑΣΚ & ΔΑΚΕ)..

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ (Α.Π.ΤΕ) είναι μια γνήσια συλλογική προσπάθεια και σε καλούμε να συμμετέχεις και να τη στηρίξεις γιατί δεν υπηρετεί κομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα.

Με πίστη στο δίκιο του αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!

Στις εκλογές της 30ης ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 39 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
4
Άρθρα
1185
Εμφανίσεις Άρθρων
1967673