Δευτέρα
30 / 01 / 2023
1 Νέα Άρθρα

ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχουν οδηγηθεί τα συνδικαλιστικά μας όργανα και την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στα τεράστια προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους που (υποτίθεται!) εκπροσωπούν.

Οι λέξεις πλέον είναι πτωχές να περιγράψουν την απαξίωση, τη γραφειοκρατία, την εσωστρέφεια κλπ. που έχουν οδηγήσεις οι κυρίαρχες δυνάμεις (και όχι μόνο) Συλλόγους και κυρίως την Ομοσπονδία.

Ενδεικτικό της κατάστασης το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν μεγάλα ζητήματα που βρίσκονται αυτή την περίοδο στην επικαιρότητα (αξιολόγηση, νέο μισθολόγιο, νέο συνταξιοδοτικό, επιστροφές κρατήσεων κλπ, κλπ) και πλήθος άλλων ομοσπονδιών αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ή τουλάχιστον ενημερώνουν τα μέλη τους, η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ είχε να συνεδριάσει από τις 17.7.14!

Και ενώ θα περίμενε κανείς οι ''συνδικαλιστικοί ρυθμοί'' να ανέβουν μετά τις διακοπές και την μακρά αδράνεια, στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που επιτέλους πραγματοποιήθηκε στις 27.8.14, παρά το γεγονός ότι αυτή ήταν πολύωρη, δεν κατέστη δυνατό (με ευθύνη ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ) να συζητηθούν τα θέματα της αξιολόγησης και των κρατήσεων του ΤΕΑΔΥ, τα οποία και παραπέμφθηκαν για το μέλλον.....