ΕΝΟΧΗ (;) ΣΙΩΠΗ…

Στυλ Γραμμάτων

altΜε ανακοίνωσή της η ΑΣΚΙ (από 7.8.14) τοποθετήθηκε και ενημέρωσε ως παράταξη για τις εξελίξεις αναφορικά με την επιστροφή των κρατήσεων μας απ' το ΤΕΑΔΥ, προσπαθώντας να αναδείξει όλες τις πτυχές του συγκεκριμένου θέματος.

Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωση διατυπώθηκαν συγκεκριμένα και πολύ σοβαρά ερωτήματα σε σχέση με το ρόλο που διαδραμάτισαν ορισμένες παρατάξεις στην όλη εξέλιξη και ειδικότερα στην πρόβλεψη (που υπάρχει πλέον στο νόμο) για παραίτησή μας από τη διεκδίκηση του μέρους των εισφορών μας που δεν θα επιστραφεί, αλλά και το γεγονός ότι η ομοσπονδία δεν έχει ακόμα ενημερώσει του συναδέλφους (όπως φυσικά οφείλει) για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η μη απάντηση τόσο από την ΠΑΣΚΕ όσο και από τη ΔΑΚΕ στη συγκεκριμένη ''κατηγορία'' (περί αποδοχής της συγκεκριμένης πρόβλεψης) μάλλον ενισχύει τους φόβους μας. Εκτός και αν τα αντανακλαστικά τους (ακόμα και για σοβαρά θέματα) την περίοδο των διακοπών είναι περιορισμένα. Όπως και να έχει πάντως η ουσία δεν αλλάζει... ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ... ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...

Για να δείτε την ανακοίνωση της ΑΣΚΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 30 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
4
Άρθρα
1164
Εμφανίσεις Άρθρων
1946716