Πηγή: REAL FM

Πιο κοντά στη συνταξιοδότηση θα βρεθούν οι 35.000 υπάλληλοι που συμπληρώνουν τον εργασιακό τους βίο το 2016 και το 2017, με στόχο να ενταχθούν στο καθεστώς συνταξιοδοτικής ωρίμανσης και να επιτευχθεί ο στόχος των 150.000 αποχωρήσεων από το Δημόσιο μέχρι το 2015.

Περισσότερα...


ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: ΤΡΟΪΚΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!

 

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ» ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ» ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Περισσότερα...


altΑποκαλυπτική ήταν η συνάντηση της ΠΟΕ-ΔΟY, ΟΣΥΟ και του συλλόγου του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Χ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, που πραγματοποιήθηκε στις 31.7.2012.

Στη συνάντηση αυτή ο υπουργός ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ, ότι θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο οι μειώσεις στην υπερβάλλουσα διαφορά των ΔΙΒΕΕΤ, όπως ακριβώς έχει ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Η δήλωση αυτή του υπουργού αποτελεί την πιο ξεκάθαρη απάντηση στους μύθους που εσκεμμένα καλλιεργούν κάποιοι, στις ΄΄ιδιαιτερότητες΄΄ που θα μας σώσουν από τις επιπλέον μειώσεις κλπ κλπ

Περισσότερα...

Οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης δεν κράτησαν ούτε μια μέρα. Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εκπροσωπώντας τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη, ανακοίνωσε νέα περικοπή του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων κατά 22,67%.alt

Περισσότερα...

Πηγή: www.kathimerini.gr

Έσοδα ύψους 1,5 δισ. ευρώ εκτιμάται ότι απώλεσε από το 2009 το ελληνικό κράτος, μόνο από τη μείωση της κατανάλωσης βενζίνης, που σημειώθηκε και ως απόρροια της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ), όπως υποστήριξε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, Δημήτρης Τριμπόνιας, μιλώντας σε εκδήλωση του φορέα για το λαθρεμπόριο καυσίμων.

Περισσότερα...

Του Σπύρου Δημητρέλη

Το πλήγμα που επέφερε στα φορολογικά έσοδα η μετάθεση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αποκαλύπτουν οι αριθμοί που αφορούν στην πορεία των δημοσίων εσόδων και τους οποίους παρουσιάζει σήμερα το Capital.gr.alt

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1569
Εμφανίσεις Άρθρων
2713945