Κυριακή
05 / 02 / 2023
5 Νέα Άρθρα

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Ομοσπονδία Εφοριακών έχει επανειλημμένα αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορολογικές υπηρεσίες (εφορίες, ΣΔΟΕ, κλπ) από τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού. Πρόσφατα σε Δελτίο Τύπου (28.8.2012) αλλά και με επιστολή μας σε κάθε βουλευτή (3.7.2012) τεκμηριώσαμε για μια φορά ακόμη την ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ. (τα Δελτία Τύπου στο www.poedoy.gr).alt

Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις ημέρες αυτές, αλλά και η εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου 2013 – 2016, προετοιμάζουν το έδαφος για νέες απολύσεις ,που καλύπτονται πίσω από διάφορες προφάσεις.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Όσοι σχεδιάζουν απολύσεις, θα βρεθούν αντιμέτωποι με δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι, στη διάλυση των φορολογικών υπηρεσιών .

Σε αυτούς που προσχηματικά κρύβουν τις απολύσεις πίσω από φαινόμενα διαφθοράς, ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ. Άλλο όμως η εφαρμογή του (ήδη αυστηρού για τους εφοριακούς) θεσμικού πλαισίου ποινών και άλλο η υποκριτική επίκληση της διαφθοράς, για να καλύψει απολύσεις που δεν σχετίζονται με αυτή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                      ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ανακοίνωση