ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 14-9-2012

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

altΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Έγινε στις 14-9 το Υπηρεσιακό Συμβούλιο την απόφαση του οποίου δημοσιεύουμε. Πρέπει να πούμε πως είδαμε με ικανοποίηση ότι έγιναν δεκτές οι αιτήσεις των περισσότερων συναδέλφων (παρά την προσπάθεια ορισμένων να ρίξουν "λάσπη" στην ΑΣΚΙ σχετικά με το θέμα) και ο αγώνας συνεχίζεται για να ικανοποιηθούν ΟΛΕΣ οι αιτήσεις συναδέλφων με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε από τον «αυτόκλητο σωτήρα» των νεοδιόριστων συναδέλφων, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ στο Δ.Σ της Αθήνας, να μας εξηγήσει αν θα συνεχιστεί ο αγώνας (και με ποιο τρόπο) για την ικανοποίηση ΟΛΩΝ των περιπτώσεων νεοδιόριστων συναδέλφων, οι οποίες απορρίφθηκαν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.


Διότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιο νόμοι είναι πιο ισχυροί ή πιο ανίσχυροι από άλλους. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα με διαφάνεια και με προσπάθειες «πάνω από το τραπέζι» μέσω των συνδικαλιστικών οργάνων μέχρι να ικανοποιηθούν, όπως προείπαμε, ΟΛΕΣ οι αιτήσεις συναδέλφων με τα ίδια χαρακτηριστικά(οικογενειακά, υγείας, οικονομικά κτλ) ανεξάρτητα από την ημερομηνία διορισμού ή την «πρόσβασή» τους σε συνδικαλιστικούς, υπηρεσιακούς ή πολιτικούς παράγοντες.