Κυριακή
05 / 02 / 2023
5 Νέα Άρθρα

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Τα σχέδια της ΝΔ για τις φορολογικές υπηρεσίες αποτυπώνονται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στις δηλώσεις των στελεχών της, τα οποία μάλιστα έχουν και την ευθύνη χάραξης της οικονομικής πολιτικής, εφ' όσον το κόμμα τους εκλεγεί στην κυβέρνηση, στις επερχόμενες εκλογές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΚΙ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

Έχουμε γίνει το τελευταίο διάστημα, αποδέκτες της πιο μαύρης προπαγάνδας, από την κοινοπραξία πολιτικών – δημοσιογράφων – επιχειρηματιών κλπ, που καταλαβαίνουν ότι η οργή και η αγανάκτηση του Λαού, θα πνίξει την απελπισμένη προσπάθεια να κρατήσουν την εξουσία τους.

Είναι όμως πλέον σαφές, ότι ούτε η προπαγάνδα του φόβου, ούτε οι πρωτοφανείς παρεμβάσεις άλλων κρατών (στο τι θα ψηφίσουν οι Έλληνες) μπορούν να ανατρέψουν το κύμα που θα σαρώσει, το σάπιο καθεστώς του δικομματισμού, στις 17.6.12.

Ειδικά όμως για μας τους εφοριακούς, είναι προκλητικό να διεκδικούν την ψήφο μας κόμματα και βουλευτές (ο ένας μάλιστα και πρώην συνάδελφος και συνδικαλιστής) οι οποίοι στοχοποιώντας τον κλάδο επιδιώκουν:

Τη συρρίκνωση και την πλήρη ιδιωτικοποίησή του

Συγκεκριμένα,

στην ΝΕΤ, στις 7.6.2012 ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει (παρεμβαίνοντας σε τοποθέτηση συνομιλητή του από το ΣΥΡΙΖΑ) :

''Πως θα λειτουργήσει ο φορολογικός μηχανισμός; Με αυτούς τους εφοριακούς θα λειτουργήσει ο φορολογικός μηχανισμός; Γιατί εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι καινούργιο. Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι με τον ίδιο μηχανισμό, με αυτόν τον προβληματικό.....''

Και στον ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Βρούτσης στις 6.6.2012, δηλώνει (απαντώντας στην ερώτηση για το ποιες αλλαγές θα κάνει το κόμμα του):

'' 1. Επέκταση του φορολογικού πιστοποιητικού και σε πέρα από επιχειρήσεις που σήμερα ελέγχονται από ορκωτούς 2. Μείωση του αριθμού των ΔΟY για να έχουμε πιο καλή συγκέντρωση και διαχείριση των πραγμάτων στο ΥΠΟΙΚ ....''

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΙ