ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ 120 ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Είναι απίστευτο και όμως αληθινό: ακόμα και την ημέρα προκήρυξης των εκλογών (καθώς και την προηγούμενη) ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Π. Οικονόμου υπέγραψε ρουσφετολογικές μετακινήσεις 120 εφοριακών υπαλλήλων! 

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών των υπαλλήλων μετακινούνται, χωρίς αίτησή τους, από υπηρεσίες στις οποίες χειρίζονταν εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής, που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο. Αυτό, για μια ακόμα φορά, αναδεικνύει τις λογικές του πελατειακού κράτους και αποκαλύπτει όχι απλώς την απουσία πολιτικής βούλησης για να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή αλλά και ένα ζοφερό τοπίο εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων.

Απαιτούμε, εδώ και τώρα, να ακυρωθούν τα προεκλογικά, ρουσφετολογικά «παιχνίδια» του Υπουργείου Οικονομικών και να μπει επιτέλους τέλος στο καθεστώς παροχής ασυλίας των μεγαλοφοροφυγάδων.

Το θέμα έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις με σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και στον τύπο. Για να διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του σάιτ zougla.gr πατήστε εδώ.