Τετάρτη
24 / 04 / 2024
10 Νέα Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ EFORIAKOI.ORG: ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ!

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ!

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του eforiakoi.org το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να βάλει άμεσα «λουκέτο» στις κτηματικές υπηρεσίες της Ζακύνθου, της Λευκάδας, της Ευρυτανίας και της Αργολίδας. Οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτές θα αναγκαστούν, με την απειλή της απόλυσης να μετατεθούν σε πολύ μακρινές περιοχές (Αχαΐα), γεγονός που θα σημάνει την ισοπέδωση της προσωπικής και οικογενειακής τους ζωής!

Επιπλέον η ανυπαρξία των υπηρεσιών αυτών θα δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες (π.χ αν γίνει μια καταγγελία στη Ζάκυνθο για καταπάτηση του αιγιαλού, που απαιτεί άμεση διερεύνηση τι θα συμβαίνει; Θα έρχεται υπάλληλος από την Πάτρα;), τα οποία όμως φαίνεται να μην ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο την ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου (όπως δεν ενδιέφερε και την προηγούμενη βέβαια).

Τα κυβερνητικά αυτά σχέδια (τα οποία δεν αφορούν μόνο τις κτηματικές αλλά και τα κατά τόπους τελωνεία) πρέπει να ακυρωθούν εδώ και τώρα.

Το eforiakoi.org θα επανέλθει σύντομα με περισσότερα στοιχεία για το σημαντικότατο αυτό θέμα.