Κυριακή
02 / 04 / 2023
5 Νέα Άρθρα

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΑΔΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ;

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.ΚΙ. ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΑΔΙΚΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ;

Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας (το πλήρες κείμενο εδώ) επανέρχονται στην επικαιρότητα κλασσικά μνημονιακά παραμύθια και η ανάλογη προπαγάνδα, για τους υπαίτιους των προβλημάτων στην φορολογία.

Δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι για άλλη μια φορά, φορτώνεται στις πλάτες των εφοριακών, η έλλειψη πολιτικής βούλησης διαχρονικά και η ανικανότητα των υπεύθυνων να δώσουν λύση σε ζητήματα που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία εδώ και χρόνια όπως η φοροδιαφυγή, η κοινωνική δικαιοσύνη και η αποτελεσματικότητα των φορολογικών υπηρεσιών.

Είναι πλέον γνωστό ότι όταν τα έσοδα ¨πάνε καλά¨ κάποιοι δημοσιογράφοι θα υμνούν τους Υπουργούς και όταν τα έσοδα πέφτουν, οι ίδιοι θα καταλογίζουν ευθύνες......... στους εφοριακούς!

Εμείς αναμένουμε:

• Από τον συντάκτη του κειμένου, να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του , εκτός και αν η εγκυρότητά τους, ακολουθεί την δημοσιογραφική σχολή ¨λάσπη στον ανεμιστήρα¨. Σε ότι αφορά τα στοιχεία για τους ελέγχους που αναφέρει, τον συμβουλεύουμε να μελετά καλύτερα την ίδια την εφημερίδα του, η οποία σε άλλα άρθρα έχει εμφανίσει την πραγματικότητα.

• Από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Οικονομικών να ξεκαθαρίσει την θέση της σχετικά με το δημοσίευμα. Δεν είναι δυνατό να πλανάται ακόμη και η υποψία, ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα εκπορεύονται από στελέχη της.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με ΑΣΚΙ: 6977306010, 6947003710, 6977292075, 6944614559,