Δευτέρα
06 / 02 / 2023
6 Νέα Άρθρα

Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στη ΔΟΥ Χανίων

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

altΑναστάτωση προκλήθηκε στην εφορία Χανίων όταν χθες, με την πρωινή αλληλογραφία, έφτασε και ένας φάκελος που περιείχε μια σφαίρα των 9 mm και ένα προειδοποιητικό σημείωμα.

Τον φάκελο άνοιξε η προϊσταμένη της υπηρεσίας, η οποία ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία που παρέλαβε τον φάκελο.Όπως διαπιστώθηκε, μέσα στο φάκελο υπήρχε ένας μικρότερος φάκελος που περιείχε τη σφαίρα και ένα σημείωμα γραμμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή το οποίο έγραφε: «Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Κρητική Επανάσταση».

«Δεν είναι ευχάριστη για κανένα μια τέτοια έκπληξη» δήλωσε η προϊσταμένη της ΔΟΥ που επιβεβαίωσε το περιστατικό. Παράλληλα, ανέφερε ότι ήδη έχει καταθέσει στις αρχές για το περιστατικό, ενώ υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων.

Σύμφωνα με την ίδια, είναι η πρώτη φορά που στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία στα Χανιά καταγράφεται τέτοιο συμβάν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σφραγίδα των ΕΛΤΑ στον φάκελο είναι από το Ηράκλειο, ενώ την προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ