Δευτέρα
06 / 02 / 2023
6 Νέα Άρθρα

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΔΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ...

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

alt

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ...

Σήμερα την 26η του Οκτώβρη, από τις πρωινές ώρες, σύσσωμες οι ομοιοεπαγγελματικές ενώσεις και οι παραγωγικοί φορείς του νησιού της Σαντορίνης, προέβησαν σε κατάληψη του κτιρίου που στεγάζεται η ΔΟΥ Θήρας, αντιδρώντας δυναμικά στην ανθρωποκτόνα απόφαση, της μετακόμισης της τοπικής Εφορίας στην Νάξο..

Δεν μας έφταναν τα υπόλοιπα σφαγιαστικά μέτρα και οι ετσιθέλικες πρακτικές των επιτροπειών των κάθε είδους σοφολιογιοτάτων και εθνοσωτήρων, που μας έχουν φέρει κυριολεκτικά σε βιωτικό και υπηρεσιακό θάνατο, έρχονται τώρα με νέες νεκρόφιλες διαθέσεις να ασελγήσουν στα πτώματά μας και να μας αποτελειώσουν..

Για να γλυτώσουν το νερό και το ρεύμα του ιδιόκτητου κτιρίου όπως οι ίδιοι κυνικά λένε και να δείξουνε "έργο αναδιάρθρωσης" στους ξένους δυνάστες, ξεριζώνουν δεκαπέντε οικογένειες, τις φορτώνουν με νέα θηριώδη έξοδα, δαπάνες και ένα σωρό άλλες τρομαχτικές υποχρεώσεις, και στέλνουν ομαδικά, χιλιάδες ήδη καταταλαιπωρημένους πολίτες από την Σαντορίνη, την Ίο, την Φολέγανδρο, την Ανάφη. την Σίκινο, την Θηρασιά, να ναυλοναυμαχούνε στα φουρτουνιασμένα, πελάγη του Αιγαίου και της γραφειοκρατίας.

Στο "τεχνοκρατικά" συγκαμένο κεφαλάκι τους, όλα είναι εύκολα.. Πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή..

Τα λέγαμε χρόνια.. Πολλά.. Εις ώτα κωφά..

Κάποιοι μονομανιακά ιδιοτελείς από τα δύο δεξιά κόμματα, έπαιζαν τα δικά τους παιγνιδάκια, εκπροσωπώντας όχι εργαζομένους, αλλά το εξογκωμένο τους Εγώ..

Τώρα όμως, από το κακό μας, έχουμε λυσσάξει.. Και είμαστε πια πολλοί..

Να δούμε λοιπόν ποιόν θα δαγκώσουμε..

Ζήκος Χάρης (Τηλ. επικοινωνίας 6936700000) 

Εφοριακός Υπάλληλος της ΔΟΥ Θήρας, με πέντε (5) δάνεια..