Οι Συνδικαλιστικοί Αγώνες & η Αλληλεγγύη δεν ποινικοποιούνται

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Την Παρασκευή 27.9.19 συνεχίζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων το μπαράζ των δικαστικών διώξεων των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών για τις κινητοποιήσεις που έκαναν πριν 6 περίπου χρόνια, υπερασπιζόμενες τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους.

Στη δίκη της Παρακευής, εκτός της συναδέλφισας Φωτεινής Νικηταράς, μέλους του συντονιστικού των καθαριστριών, θα καθίσουν στο εδώλιο και δύο αλληλέγγυοι πολίτες, ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Φωθιαδάκης, στο πρόσωπο των οποίων επιχειρείται να δικαστεί το τεράστιο κύμα συμπαράστασης που γνώρισε ο αγώνας των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε μια περίοδο που το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση και τους συλλογικούς αγώνες αμφισβητείται, οι δίκες αυτές όχι μόνο δεν μας τρομάζουν, αλλά αντιθέτως κρατάνε ζωντανό το παράδειγμα του εμβληματικού αγώνα των καθαριστριών και δείχνουν το δρόμο που πρέπει οι εργαζόμενοι να ακολουθήσουν.

Η Δίκη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9 πμ., στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο Προκάτ).

Απαιτούμε: Να αθωωθεί η συναδέλφισσα Νικηταρά Φωτεινή και οι αλληλέγγυοι στον αγώνα των καθαριστριών, Δημήτρης Λαμπρόπουλος και Κώστας Φωθιαδάκης.

Οι Συνδικαλιστικοί Αγώνες & η Αλληλεγγύη

Δεν ποινικοποιούνται

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 265 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1634
Εμφανίσεις Άρθρων
2915037