Έπεσε κομμάτι από το νταβάνι στη Δ.Ο.Υ. Καρδίτσας - Άγιο είχε εργαζόμενος

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Πηγή: www.karditsalive.net

Άγιο είχε ένας εργαζόμενος στην ΔΟΫ Καρδίτσας όταν αποκολλήθηκαν κομμάτι από τα νταβάνι του 4ουορόφου και έπεσαν στην πλάτη της καρέκλας του, ελάχιστα εκατοστά από τον ίδιο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7) στο τμήμα των ελεγκτών και προκάλεσε πολλή μεγάλη αναστάτωση στα στελέχη της εφορίας, καθώς πέραν των ζημιών που προκλήθηκαν από την πτώση, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιοι αλλά τις προηγούμενες ήταν σε μικρότερη έκταση και μια εξ αυτών στο μπαλκόνι.

Το κομμάτι που έφυγε σήμερα πέραν του ότι έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, καταδεικνύει και την ύπαρξη σοβαρού προβλήματος αλλά και την ανάγκη άμεσης παρέμβασης για την επίλυση του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το βάρος των υλικών που έπεσαν προκλήθηκαν ζημιές ακόμα και σε γραφεία. Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να εργάζεται κόσμος έχοντας στο νου του μην του πέσει το ταβάνι στο κεφάλι.

Ο λόγος της πτώσης δεν έγινε γνωστός αλλά εικάζεται ότι μπορεί να έχει παίξει σημαντικό ρόλο η υγρασία. Απαντήσεις όμως θα δώσουν οι ειδικοί.

Πατηστε για να δείτε το Δημοσίευμα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 150 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1678
Εμφανίσεις Άρθρων
3134588