Σάββατο
20 / 04 / 2024
8 Νέα Άρθρα

Προκήρυξη 24ης απεργίας - Σύλλογος υπαλλήλων ΓΓΔΕ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

 

Προκήρυξη 24ης απεργίας λόγω προβλημάτων στο κτίριο επί της Πειραιώς 72, που μεταφέρθηκε η Γενική Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΓΔΕ

Πειραιώς 72                             Μοσχάτο, 4/11/2021

                                                                    

Προς

  1. 1.ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΣΤΑΊΚΟΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ Νίκης 5 -7 ΑΘΗΝΑ
  2. 2.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ Καρ. Σερβίας 10 ΑΘΗΝΑ
  3. 3.ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ κ. ΠΙΤΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ Καρ. Σερβίας 10 ΑΘΗΝΑ

          

 

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

 

Σας γνωστοποιούμε ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, όπως αποφασίσθηκε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021. Σας γνωρίζουμε περαιτέρω ότι κατά τη διάρκεια της ως άνω 24ωρης απεργίας, θα υφίσταται το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας όπως προβλέπεται.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ

  • Άμεση βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε χώρους εργασίας μη λειτουργικούς, στριμωγμένοι σε πολλές περιπτώσεις, που λόγω ιδιαιτεροτήτων της εργασίας μας καθίστανται και αντιπαραγωγικοί. Η διαρρύθμιση του κτιρίου έγινε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, πράγμα που το καθιστά ακατάλληλο για τη Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Μαζικοί χώροι χωρίς φυσικό αερισμό, χωρίς τις προβλεπόμενες υγειονομικές αποστάσεις, προβληματικό σύστημα ψύξης-θέρμανσης-εξαερισμού, επιδεινώνουν την κατάσταση.
  • Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις συνθήκες ασφαλείας του κτιρίου μας επί της Πειραιώς 72. Το κλείσιμο της πόρτας στην πίσω αυλή του κτιρίου, στερώντας μία έξοδο διαφυγής, δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στο προσωπικό. Θεωρούμε ότι πρέπει να ανοίξει άμεσα. Η πρόσφατη εισροή νερού, σε όλους σχεδόν τους εργασιακούς χώρους κατά τη διάρκεια καταιγίδας, καταδεικνύει κατασκευαστικές αστοχίες και δεν γνωρίζουμε αν προκύψουν και άλλες. Έχουμε ζητήσει πολλές φορές, όλες τις μελέτες και εκθέσεις των αρμοδίων υπηρεσιών σχετικά με την καταλληλότητα του κτιρίου, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΙΑΝΟΣ       ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΑΟΥΣΗ           ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ