Παρασκευή
19 / 04 / 2024
10 Νέα Άρθρα

Κάλεσμα του Συντονιστικού των Νέων Συναδέλφων για την απεργία της Πέμπτης 2.7.20

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

         Την Πέμπτη 2/7 είναι η μέρα που ταυτόχρονα καλεί σε απεργία η ΠΟΕ – ΔΟΥ και έχουμε καταφέρει να κλείσουμε και συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Σταϊκούρα, μετά από μήνες και αρκετές προσπάθειες. Από αυτή την άποψη είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουμε μια μαχητική κινητοποίηση για όλα τα ζητήματα του κλάδου με μια καταληκτική θετική δέσμευση για το δίκαιο αίτημα μας για απόδοση της προσωπικής διαφοράς.

            Εδώ και ενάμισι χρόνο παλεύουμε με τους συναδέλφους μας για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας. Αρχικά το Υπουργείο αγνοούσε εμάς και τις Ομοσπονδίες μας αρνούμενο να μας δεχθεί, στη συνέχεια, πιεσμένο από τις πρώτες κινητοποιήσεις μας, υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει το αίτημά μας και εν τέλει ψήφισε τροπολογία που αντί για την μισθολογική εξομοίωση μας φέρνει πιο κοντά στη Αξιολόγηση και το Ειδικό Μισθολόγιο στην ΑΑΔΕ. Με άλλα λόγια, πλήρης κατακερματισμός του κλάδου σε διαφορετικές μισθολογικές ταχύτητες, προσωπικές απολαβές χωρίς καμία αντικειμενική βάση υπολογισμού (βλέπε πτυχία, προϋπηρεσία, οικογενειακή κατάσταση κτλ.) και εξουσία σε κάθε προϊστάμενο να μας κάνει «λάστιχο» υπηρεσιακά, οικονομικά, ηθικά, κοινωνικά, πολιτικά μόνο και μόνο για μια χούφτα ευρώ παραπάνω.

            Η διεκδίκηση της προσωπικής διαφοράς μας αφορά όλους, “παλιούς” και “νέους”. Η ύπαρξη εργαζομένων διαφορετικών ταχυτήτων είναι πρόβλημα όλων των συναδέλφων και η απάντηση πρέπει να είναι ενιαία.

            Η συμμετοχή στην απεργία στις 2/7 και στην συγκέντρωση στο Υπουργείο στις 4μμ είναι η ευκαιρία για να δηλώσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας. Να καταδείξουμε στον υπουργό ότι ΤΩΡΑ ήρθε η στιγμή για λύση στο πρόβλημά μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ – ΔΟΥ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΕ – ΔΟΥ, ΟΤΥΕ, ΟΣΥΟ

ΠΕΜΠΤΗ 2/7, 4μμ, ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΝΙΚΗΣ 5)

  

Συντονιστική Επιτροπή για την Μισθολογική Εξομοίωση

σε ΑΑΔΕ – ΥΠΟΙΚ