Τετάρτη
24 / 04 / 2024
9 Νέα Άρθρα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Φ.Ε.Φ.Π. ΠΕΜΠΤΗ 21.04.16 17:00-20:30

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

altΟ Σύλλογος Εφοριακών Νομού Αττικής και Κυκλάδων και το Περιοδικό Φορολογική Επιθεώρηση συνδιοργανώνουν ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ Σεμινάριο Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων – Οδηγίες για τη συμπλήρωση δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος, την Πέμπτη 21.4.2016 (5:00 - 8:30μ.μ.).

Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι τα στελέχη του ΥΠΟΙΚ - Διεύθυνσης Φορολογίας Εισοδήματος, κ. ΣΑΦΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και η κ. ΓΙΟΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα της ''Κυπριακής Εστίας'', Κέκροπος 3 στην Πλάκα (Δεξιά στο τέρμα της οδού Βουλής – Στάση Μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ) και υπάρχει δυνατότητα φυσικής παρουσίας 200 συναδέλφων. Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι της συμπλήρωσης των 200 θέσεων, θα γίνονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που θα αναρτηθεί στο site του Συλλόγου μας (www.sileforath.gr) από την Τετάρτη 13.4.16. Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι υποβάλλουν αίτηση να είναι βέβαιοι ότι θα παραβρεθούν, προκειμένου να μην στερήσουν τη θέση από συναδέλφους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο από κοντά.

Διαδικτυακά το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όλοι οι Συνάδελφοι Εφοριακοί καθώς και να παραλάβουν τις σημειώσεις του Σεμιναρίου. Σύντομα θα ακολουθήσουν οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής και λήψης του απαραίτητου κωδικού.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.