Τετάρτη
24 / 04 / 2024
10 Νέα Άρθρα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τη ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ προγραμματίζει τη διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, τα οποία θα μπορεί κάθε συνάδελφος να παρακολουθεί απ' το σπίτι ή το γραφείο του μέσω του υπολογιστή του.

Στόχος μας η δημιουργία μιας υποδομής που θα επιτρέπει την πραγματοποίηση αρκετών σεμιναρίων (σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις προτάσεις των ίδιων των συναδέλφων) και μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για το Σύλλογο.

Η πρώτη προσπάθεια προγραμματίζεται για την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και θα αφορά σεμινάριο με θέμα:

 Φορολογικό Ποινολόγιο

• Τα νέα πρόστιμα του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (Κ.Φ.Δ.) – (άρθρα 54 – 59) και οι ποινικές κυρώσεις (άρθρα 66-71), μετά το Νόμο 4337/2015. Μεταβατικές διατάξεις για τον Κ.Φ.Σ. και τα παλαιά πρόστιμα του Κ.Β.Σ. – Κ.Φ.Α.Σ. (άρθρο 7 Ν. 4337/2015).

 Ε.Λ.Π. (Λογιστικά Αρχεία – Παραστατικά Πωλήσεων)

• Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.) (άρθρα 1-15.30,38,39,40,44) με τις τελευταίες μεταβολές. Αποφάσεις και εγκύκλιοι του Υπ. Οικονομικών για τα Ε.Λ.Π.

Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση ως προς την πλήρη θεματολογία του σεμιναρίου, τους εισηγητές, την ώρα και τον τρόπο παρακολούθησής του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος

Μέρκος Δημήτριος Μποτζάκης Εμμανουήλ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.