Με νέα επιστολή προς τις Ομοσπονδίες του ΥΠΟΙΚ το Συντονιστικό των Νέων Συναδέλφων επιμένει στην ανάγκη ουσιαστικής κινητοποίησης και διεκδίκησης της ένταξης του συνόλου των συναδέλφων στο καθεστώς της Προσωπικής Διαφοράς.

Συνάδελφοι,

Σύσσωμος ο τελωνειακός κλάδος αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στην ΑΑΔΕ απέρριψε την «αξιολόγηση Πιτσιλή».

(Ανακοίνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - Συνδικαλιστική παράταξη του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΠΕΛΛΑΣ)

Η Διοίκηση των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών σε μια επίδειξη αυταρχισμού, προχώρησε σε ποινικές και πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των συνδικαλιστικών στελεχών Σίμου Φωστηρόπουλου και Ελένης Σταυρουλάκη.

Καταγγέλουμε τη στοχοποίηση της συναδέλφου Τιάνας Ανδρέου, εργαζόμενης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και μέλους του Δ.Σ. της ΟΣΥΟ που οδήγησε στην αναίτια μετακίνησή της από τη θέση που εργαζόταν ως γραμματέας τα τελευταία 5,5 χρόνια σε θέση άσχετη με την πολυετή εμπειρία της και το αντικείμενό εργασίας της για περίπου 20 χρόνια.

Ανακοίνωση της Εργατικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας και της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων συλλόγου στις Δ.Ο.Υ. Ν. Αχαϊας - Ηλείας - Κεφαλληνίας - Ζακύνθου για το Σχέδιο Μισθολογίου της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ