Ενημέρωση της ΠΟΕ ΔΟΥ για τη διεκδίκηση των δώρων και του επιδόματος αδείας προς τα ΔΣ των Συλλόγων όλης της χώρας (πατήστε εδώ).

Ενημέρωση της ΑΔΕΔΥ για το θέμα (πατήστε εδώ).

Σχετικό με το θέμα νομικό γνωμοδοτικό σημείωμα (πατήστε εδώ).

Αίτηση προς το τμήμα μισθοδοσίας του εκάστοτε δημόσιου φορέα / οργανισμού για διακοπή της παραγραφής της αξίωσης καταβολής των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας που έχουν καταργηθεί (πατήστε εδώ).

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Ο Σύλλογός μας καταγγέλλει την πρωτόγνωρη προσπάθεια μικρού αριθμού υπηρεσιακών παραγόντων (Διευθυντών και Προϊσταμένων) να παρακωλύσουν την πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, η οποία έχει οριστεί προ 20ημέρου και όπως προβλέπει το Καταστατικό.

Με πρόσχημα την ανάγκη ύπαρξης προσωπικού ασφαλείας (κάτι που πουθενά δεν προβλέπεται για τις Γενικές Συνελεύσεις) επιχειρούν να στερήσουν ουσιαστικά, σε μεγάλο αριθμό συναδέλφων, το δικαίωμα της συμμετοχής σε μια προβλεπόμενη απ’ το καταστατικό μας συνδικαλιστική διαδικασία.

Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία (η οποία έχει δεσμευτεί στην προχθεσινή μας συνάντηση για την μη παρακώλυση της διαδικασίας) και την ηγεσία της ΑΑΔΕ να σταματήσουν να αμφισβητούν ένα κατοχυρωμένο στη διάρκεια δεκαετιών δικαίωμα.

Καλούμε τους συναδέλφους να κάνουν κανονικά χρήση του δικαιώματός τους και να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση.

 

 

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 176 guests και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1848
Εμφανίσεις Άρθρων
4006226