Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ δίνουν έναν πολυήμερο απεργιακό αγώνα με σκοπό να ανακληθούν οι άδικες απολύσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον Όμιλο ΟΤΕ.

Περισσότερα...

Με επιστολή της η Ομοσπονδία των Τελωνειακών απευθύνθηκε στα κόμματα και τους Βουλευτές του Κοινοβουλίου, με αφορμή τη διαδικασία συζήτησης του Νομοσχεδίου για το BREXIT και τις προβλέψεις που υπάρχουν σε αυτό για προσλήψεις στον Κλάδο των Τελωνειακών και την ΑΑΔΕ συνολικότερα.

Περισσότερα...

Με επιστολή της η Ομοσπονδία καλεί όλους τους συναδέλφους που εμπλέκονται στη διαδικασία εκκαθάρισης των Χιλιάδων Υποθέσεων που εστάλησαν στις υπηρεσίες μας τις τελευταίες ημέρες και οι οποίες παραγράφονται 31.12.19, να υπογράψουν την επισυναπτόμενη επιστολή και να την καταθέσουν στην υπηρεσία τους, λαμβάνοντας και τον αντίστοιχο αριθμό πρωτοκόλλου.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 11.12.2019 στις 4μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω απ’ το Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5 - 7, Σύνταγμα), στην οποία καλούν οι Ομοσπονδίες του ΥΠΟΙΚ, με αίτημα την ΑΜΕΣΗ υπαγωγή του συνόλου των νεοεισερχόμενων στις υπηρεσίες μας συναδέλφων, στο καθεστώς της Προσωπικής Διαφοράς.

Κινητοποίηση όμως που δεν αφορά μόνο τους νεοεισερχόμενους συναδέλφους, αλλά είναι υπόθεση του συνόλου των εργαζομένων στο ΥΠΟΙΚ και οι οποίοι καλούνται να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ. Η ύπαρξη άλλωστε διαφορετικού μισθολογικού καθεστώτος, δημιουργεί το καλύτερο περιβάλλον, αλλά και το άλλοθι στη Διοίκηση της ΑΑΔΕ, για την έλευση του Μισθολογίου της ΑΑΔΕ.

Ενός μισθολογίου που θα… ΄΄θάβει’’ οριστικά την προοπτική της προσωπικής διαφοράς, θα συνδέει τους μισθούς με το βαθμό επίτευξης των ατομικών στόχων και θα φέρει την ανθρωποφαγία στις υπηρεσίες μας. Άλλωστε θα πρέπει να κατανοήσουμε πως αν περάσει η λογική των υπαλλήλων δύο ‘’ταχυτήτων και κατηγοριών’’, πολύ σύντομα οι ‘’κατηγορίες και οι ταχύτητες’’ αυτές θα πολλαπλασιαστούν.

Συμμετέχουμε Μαζικά στην Κινητοποίηση

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση του προβλήματος

 Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών (ΑΚΕ)

 

Δείτε το κάλεσμα του Συντονιστικού

Δείτε το κάλεσμα των Ομοσπονδιών

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΔΟY καλεί το σύνολο των συναδέλφων, απο οποιαδήποτε θέση και αν κατέχουν στην υπηρεσιακή ιεραρχία, να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα ενάντια στην προωθούμενη ''αξιολόγηση''.

Περισσότερα...

Με σημερινή τους ανακοίνωση οι τρείς Ομοσπονδίες του ΥπΟικ καταγγέλλουν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ απειλές και τους εκβιασμούς απ την πλευρά της ηγεσίας της ΑΑΔΕ προς τους εργαζόμενους της ΑΑΔΕ και καλούν σε συνέχιση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περισσότερα Άρθρα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Αρχείο τευχών του περιοδικού Ενημέρωση Εφοριακών

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 guests και κανένα μέλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Χρήστες
5
Άρθρα
1848
Εμφανίσεις Άρθρων
4006555